MENÜ

Galatasaray'ın gözdelerinden İngiltere'ye ret

Spor Toto Süper Lig'de son şampiyon Galatasaray'ın gözdeleri Ahmed Musa ve Trezeguet, İngiltere Premier Lig'den kendilerine gelen teklifleri reddettiler.

Galatasaray'ın gözdelerinden İngiltere'ye ret

Transferde bonservisle oyuncu alabilmesi için futbolcu satmaktan başka çaresi olmayan Galatasaray'da Rodrigues'in İngiltere'ye, Gomis'in Çin'e satılması söz konusu. Rodrigues ve Gomis'in alternatifleri de hazır: Trezeguet&Ahmed Musa.

Dünya Kupası'nda Trezeguet ülkesi Mısır, Ahmed Musa ise Nijerya için mücadele edecek. Serbest kalma bedeli 5 milyon Euro olan Trezeguet, İngiliz ekibi Watford'dan gelen teklifi Galatasaray'a gitmek istediği için geri çevirdi. Şampiyonlar Ligi faktörüyle sarı-kırmızılı takıma sıcak bakan Ahmed Musa da Premier Lig'e yükselen Wolverhampton'a "Hayır" dedi. Galatasaray'ın Ahmed Musa için Leicester'e satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapacağı öğrenildi.

BELHANDA BEKLEYİŞİ
Fas Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda boy gösterecek Younes Belhanda istim üstünde. Slovakya ile oynanan hazırlık maçında galibiyet golünü atan Belhanda, 3-1 kazandıkları Estonya sınavında ise 1 gol-1 asiste imzasını koydu. Galatasaraylı yetkililer Dünya Kupası'nda göstereceği performansa göre Faslı 10 numara için teklif bekliyor.

(Sabah)

Haberin Devamı
YORUM YAZ