MENÜ

Galatasaray'ı ilgilendiren büyük iddia! Dries Mertens...

Galatasaray'ın genç yıldızı Bruma, Avrupa'da kendisine kulüp aramaya başladı. 22 yaşındaki Portekizli futbolcunun, menajerler aracılığıyla Çizme ekiplerinden Napoli'ye önerildiği ortaya çıktı.

Galatasaray'ı ilgilendiren büyük iddia! Dries Mertens...

Napoli'ye yakın kaynakların bildirdiğine göre, mavi-beyazlı ekibin yıldızı Dries Mertens'in takımdan ayrılma ihtimali İtalyan yöneticileri harekete geçirdi. İngiliz ekipleri başta olmak üzere bir çok takımın kadrosuna katmak istediği Belçikalı futbolcunun kalitesinde bir ismin arayışlarına başlandı.

Wyscout'tan kalite tescili

Napoli Sportif Direktörü Cristiano Giuntolu bu kapsamda önerilen isimlerden Galatasaray'ın yıldızı Bruma'yı mercek altına aldı. Giuntoli, futbolcunun durumunu görüşmek üzere İtalyan bir menajerle bir araya geldi.

Galatasaray'da transfer hareketliliği! Tudor yönetime listeyi verdi

Bununla da yetinmeyen idarecinin, sarı kırmızılı oyuncunun görüntülerini izlediği ve dünyanın en büyük futbolcu veritabanı olarak bilinen Wyscout üzerinden yaptığı incelemede Bruma'nın kalitesine ikna olduğu belirtildi.

Çok beğendiler, beklemeye aldılar

İtalyan ekibinde Bruma'nın teknik olarak oldukça iyi olduğu değerlendirmesi yapıldı. Ancak somut bir adım atılması için acele edilmediği, bu konunun şimdilik beklemeye alındığı bildirildi. Mertens'in sözleşme yenileyip yenilemeyeceği ya da başka bir takıma transferinin durumuna göre hareket edileceği ifade edildi.

Kaynak: Skorer

Galatasaray'ın Sabri Sarıoğlu planı belli oldu!

Haberin Devamı
YORUM YAZ