MENÜ

Galatasaray harekete geçti!

Sarı-Kırmızılılar, derbide verdiği kararları sert şekilde eleştirilen Cüneyt Çakır’ın, gözlemcisi Sabri Çelik’ten “Çok iyi yönetim” anlamına gelen 8.5 puan aldığını öğrenince Merkez Hakem Kurulu ile temasa geçme kararı aldı.

Galatasaray harekete geçti!

Derbinin hakemi Cüneyt Çakır hakkında flaş iddia... Galatasaray Yönetimi’nin, Fenerbahçe maçında Cim Bom’un penaltısını vermediği, takdir haklarını Fenerbahçe’den yana kullandığı yönünde eleştiriler alan, hatta tam tersi şekilde Sarı-Lacivertliler tarafından da eleştirilen Çakır’ın, gözlemcisi Sabri Çelik’ten 8.5 puan aldığı bilgisine ulaştı.

‘Tüm kararları doğru’

Raporda, Çakır’ın tüm kritik pozisyonlarda doğru karar verdiği, maç da üst düzey bir derbi olduğu için puanın yükseltilerek “Çok iyi yönetim” anlamına gelen 8.5’e çekildiği bilgileri yer aldığı ileri sürülürken, konu Galatasaray Yönetimi’nde tartışılmaya başlandı. Sarı-Kırmızılılar, Merkez Hakem Kurulu ile temas kurarak konuyu açıklığa kavuşturmanın hesapları içinde.

Başkan ne demişti?

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, önceki gece katıldığı bir televizyon programında, “Hakemin müsaade ettiği çerçevede oynayabilirsiniz. Sık sık kesilen bir oyun vardı. Oyun, yönetim biçiminden etkilendi, gerilime girdi. İlk yarıda çıkan sarı kartlar oyunun gidişatını etkiledi. Maçı izleyen her iki taraf da kararlardan memnun değil” diyerek Çakır’a tepki göstermişti.


Trabzonspor'un eski yıldızı Jefferson'a silahlı gasp!

Haberin Devamı
YORUM YAZ