MENÜ

Galatasaray'dan Ndiaye'nin maliyetiyle ilgili açıklama

Galatasaray, sezon başında 7,5 milyon euro bedelle transfer ettiği, ancak fiili maliyetinin 12 milyon euro olduğu iddialarıyla ilgili KAP'a açıklama yaptı.

Galatasaray'dan Ndiaye'nin maliyetiyle ilgili açıklama

Galatasaray'ın İngiliz kulübü Stoke City'ye 16 milyon euro karşılığında sattığı Badou Ndiaye'yi sezon başında 7,5 milyon euroya transfer etmişti. Ancak Senegalli futbolcunun transferi için Sarı-Kırmızılı ekibin kasasından toplamda 12 milyon euro çıktığına dair iddialar, gündeme bomba gibi düşmüştü.

Aslan, az önce KAP'a yaptığı açıklamada, Badou Ndiaye ismini kullanmadan, takımın yaptığı transferlerle ilgili gerçek dışı haberlerin yapıldığını ve bu iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Galatasaray'da flaş gerçek ortaya çıktı! Ndiaye için Osmanlıspor'a 12 milyon Euro ödenmiş

Galatasaray'dan yapılan açıklama şu şekilde:

Son dönemde bazı basın ve yayın organlarında Futbol A Takımımızın transferlerine ilişkin gerçek dışı haberlerin yer aldığı görülmüştür. Şirketimiz, faaliyet konusuna ilişkin yaptığı tüm iş ve işlemlerde hukuka uygun hareket etmektedir. Bu konuda Şirketimiz tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılmış olan açıklamalar dışında hiçbir habere itibar edilmemelidir.

Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 Özel Durumlar Tebliği'nin 9. Maddesi uyarınca Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Saygılarımızla.

Haberin Devamı
YORUM YAZ