MENÜ

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye cevap!

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ardından sular durulmuyor. Ülker Arena'da oynanan olaylı maç sonrası Fenerbahçe'nin açıklamasına Galatasaray'dan karşılık geldi. Açıklamada Fenerbahçe'den bahsedilirken, 'malum camia' denmesi dikkat çekerken, Aziz Yıldırım ve Melih Mahmutoğlu'nun isimleri de geçirilmedi.

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye cevap!

Fenerbahçe Kulübü, dün oynanan ve gerilim yaşanan Galatasaray maçıyla ilgili resmi internet sitesinden bir açıklama yaparak Göksenin Köksal hakkında suç duyurusunda bulunulacağını belirtmişti. Bu açıklamadan dakikalar sonra Galatasaray Kulübü de Fenerbahçe'ye sert bir açıklamayla cevap verdi.

Açıklamada, Fenerbahçe kelimesi yerine 'malum' camia denmesi dikkat çekti. Ayrıca Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile kaptanı Melih Mahmutoğlu'nun da isimlerine yer verilmedi.

Galatasaray Kulübü resmi internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde;

Sporda dostluk, fair-play ve barıştan sadece kendi çıkarları söz konusu olduğunda bahseden malum camianın 20 Kasım’da oynayacağımız önemli maç öncesi tahriklerine cevap hakkımızı saklı tutar, spor kamuoyunu kışkırtan ve gerginlik yaratmak isteyen bu davranışı kınadığımızı bildiririz.

Sporcumuz Göksenin Köksal üzerinden yapılmaya çalışılan bu komik algı operasyonunun parçası olmayacağımız, oyuncumuzu mesnetsiz iddialar karşısında yalnız bırakacağımız anlamına gelmemektedir.

Malum kulüp başkanının ve kaptanının, takımlarının ceza almaması için üçüncü anonsu bizzat yaptıkları bir salonda yaşanan rezilliklerin, Galatasaray’ın milli oyuncusu üzerinden aklanmaya çalışılması Türk halkının zekâsına hakarettir.


Stoch'tan nişanlısına 80 bin Euro'luk doğum günü hediyesi


Fenerbahçe'den Göksenin Köksal için suç duyurusu


Maccabi-Fenerbahçe maçına şok atama: Damir Javor


Fenerbahçe - Galatasaray maçında ortalık karıştı

Haberin Devamı
YORUM YAZ