MENÜ

Galatasaray'da sakatlık şoku!

Başakşehir-Galatasaray maçının 5. dakikasında şok bir sakatlık yaşandı. Galatasaray'da Sneijder kenara beni değiştirin işareti yaptıktan saniyeler sonra oyundan çıktı. Maç öncesi Ahmet Çalık da kısa süreli bir sakatlık yaşarken Lionel Carole sakatlığı nedeniyle 2. yarıda devam edemedi. Bir şok da 51. dakikada Selçuk İnan'da yaşandı ve sakatlanarak oyundan çıktı.

Galatasaray'da sakatlık şoku!

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Galatasaray, deplasmanda Başakşehir'in konuğu oldu. Sarı Kırmızılar 3 oyuncu değişiklik hakkını da sakatlıklardan dolayı kullanmak zorunda kaldı.

İlk olarak Mücadelenin 5. dakikasında Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Sneijder, sakatlanarak oyundan çıktı. Yerine Josue oyuna dahil oldu. Hollandalı yıldızın sağ üst ön adelesinde zorlanma olduğu ve son durumunun çekilecek MR'da belli olacağı öğrenildi.

Carole 2. yarıya çıkamadı

Mücadelenin ilk yarısında kısa süreli sakatlık yaşayan Lionel Carole, 2. yarıya çıkamadı. Yerine oyuna dahil olan isim Linnes oldu. Fransız futbolcunun sağ ayak bileğine aldığı darbe sonrası ayak bileğinde dönme olduğu öğrenilirken son durumunun yapılacak tektiklerden sonra belli olacak.

Selçuk İnan yerini Eren'e bıraktı

Karşılaşmanın 51. dakikasında sağ üst adelesinde zorlanma yaşayan Selçuk İnan, yerini Eren Derdiyok'a bıraktı ve bu değişiklik sonrası Riekerink 3 oyuncu değişikliğinide kullanmak zorunda kaldı.

Ahmet Yılmaz Çalık korkuttu

Mücadele öncesi ısınmaya çıkan yeni transfer Ahmet Yılmaz Çalık, kısa süreli bir sakatlık geçirdi. Soyunma odasına giden ve kulüp doktoru Yener İnce ile görüşen savunma oyuncusu, oynamak istediğini belirtip tekrardan arkadaşlarının yanına döndü.

Hatırlanacağı üzere Ahmet Yılmaz Çalık, Gençlerbirliği'nden Galatasaray ara transfer döneminde dahil oldu.


Başakşehir - Galatasaray maç sonucu: 2-1


Haberin Devamı
YORUM YAZ