MENÜ

Galatasaray'da günün adamı Sneijder!

Cim Bom’da yönetimin 2.3 milyon Euro para cezası kestiği Wesley Sneijder, sanki hiçbir şey yaşanmamış gibi davranıyor. Son derece keyifli gözüken Sneijder, ayak tenisi sırasında hırslı olmasının yanı sıra takımın da neşe kaynağıydı.

Galatasaray'da günün adamı Sneijder!

Galatasaray’da geleceği en çok merak edilen isimlerden biri elbette Wesley Sneijder... Yönetimin 2.3 milyon Euro para cezası verdiği, Başkan Dursun Özbek’in, menacerine “Ona kulüp bulursan iyi olur” dediği Sneijder, bu kadar konuşulan sıkıntılara rağmen yeni sezon öncesi hazırlık döneminin en çok ön plana çıkan isimleri arasında yer alıyor.

3-0 kazanılan Zürih karşılaşmasında sahaya kaptan olarak çıkan Hollandalı yıldız, dünkü antrenmanın her açıdan flaş ismiydi. Tecrübeli futbolcu, neşesi, esprileri ve ayak tenisindeki hırslı görüntüsüyle dikkatleri üzerine çekti. Kampa katıldığından beri takımın en pozitif isimlerinden biri olan Sneijder, tam anlamıyla günün adamıydı.

Fiskiyeyle kutladı

Her takımın birbiriyle mücadele ettiği turnuvada lig usulü benimsenirken ilk beş maçta 4’er galibiyet elde eden iki takım finalde karşılaştı. Yardımcı antrenör Ayhan Akman ile birlikte Berk İsmail Ünsal, Bruma ve Sabri Sarıoğlu’nun takımı, finalde Sneijder, Sinan Gümüş, Tarık Çamdal ve Yasin Öztekin’in yer aldığı takımla karşılaştı.

Finalde tartışmalı anlar da oldu. Sneijder’ın takımı tartışmalı olan son sayıyı Sabri’nin fileye ayağının değmesi üzerine aldı. Bunun ardından da Hollandalı oyuncu sevincini, saha kenarında bulunan fiskeyiyi alarak yaşadı.

Türkçe de konuştu

“Fileye değmedim” diyen Sabri’nin itirazı üzerine ise final tekrar edildi. Tekrar eden final sırasında Sabri’nin takımı skoru 4-1’e getirdiğinde yaşanan bir pozisyonda yine tartışma olunca, Sneijder rakibi alkışlayıp maçı bıraktı.

Sneijder, dünkü antrenmanda Türkçe’yi çok iyi anlaması ve Türkçe olarak, “Hadi gel”, “Sende” ve “Bana bırak” demesiyle dikkat çekti. Takımı da motive eden yıldız futbolcu, saha dışında yaşananları pek de sorun etmediğini ve sadece çalışmalara konsantre olduğunu gösterdi.


Galatasaray’dan Oumar Niasse atağı!

Haberin Devamı
YORUM YAZ