MENÜ

Galatasaray'da geleceğe yatırım: Alen Halilovic

Hamburg’da beklediği ortamı bulamayan yıldız adayı Alen Halilovic için Igor Tudor’un olumlu referansı sonrası harekete geçildi. 20 yaşındaki orta saha oyuncusu hem Josue’nin yerine düşünülüyor, hem de geleceğe yatırım olarak görülüyor.

Galatasaray'da geleceğe yatırım: Alen Halilovic

Önümüzdeki sezon alternatifli bir kadro kurmanın planlarını yapan Galatasaray’da gündeme gelen isimlerden biri de Alen Halilovic.

Teknik direktör İgor Tudor’un hem vatandaşı hem de yakından tanıdığı oyunculardan Hırvat Halilovic için kulübü Hamburg’la ilk temasa geçilmişti.

Tudor, geleceğe yatırım olarak düşündüğü bu futbolcuyu kadrosunda görmek istiyor.

Alınan bilgiye göre de Cim Bom, 2-3 milyon Euro arasında bir bonservis bedelini gözden çıkardı. 2013 yılında Dinamo Zagreb’te yıldızı parlayan ve Barcelona’nın kadrosuna kattığı Halilovic, o dönemde ‘Hırvat Messi’ lakabını almıştı.

18 maçta 2 asist yaptı

Sonrasında Katalan ekibinde beklediği ortamı bulamayan 20 yaşındaki orta saha oyuncusu, geçen sezonun başında Alman temsilcisi Hamburg tarafından 5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilmişti.

Ancak Bundesliga’da Mainz’la birlikte son anda küme düşmekten kurtulan Hamburg, genç yıldız adayından fazla yararlanamadı (Ligde 6 maçta oynadı.) ve devre arasında Halilovic’i, İspanyol ekibi Las Palmas’a kiraladı. Hırvat orta saha burada 18 karşılaşmaya çıktı ve 2 gol pası verdi.

Yeni Modric olarak gösterilen Alen Halilovic kimdir?


Serdar Taşçı'da geri sayım başladı

Haberin Devamı
YORUM YAZ