MENÜ

Galatasaray'da flaş gelişme! 4 isimle yollar ayrılıyor...

Galatasaray Kulübü, sezon sonunu beklemeden Ocak ayında 4 oyuncu ile anlaşarak yollarını ayırmak istiyor.

Galatasaray'da flaş gelişme! 4 isimle yollar ayrılıyor...

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kadro dışı 4 futbolcuyu teknik direktör Igor Tudor’a soracak, bir kez daha “Şans vermeyi düşünmüyorum” yanıtını alırsa, harekete geçecek. Söz konusu oyuncularla görüşülecek ve 2.2 milyon Euro yerine daha düşük bir rakam karşılığı sözleşmeleri feshedilecek.

Sarı kırmızılılar, kadro dışı bırakılan Hakan Balta, Nigel De Jong, Umut Gündoğan ve Endoğan Adili ile sezon sonunu beklemeden yollarını ayırmayı planlıyor. Ara transferde izlenecek politika ve transfer hedefleri için Tudor ile bir araya gelecek olan Başkan Dursun Özbek’in 4 futbolcunun durumunu da masaya yatırması bekleniyor.

Arda Turan hayırlı olsun!

Karar Igor Tudor’un

Başkan Özbek ve yönetimin, kadro dışı bırakılan ve U21 takımı ile antrenmanlara çıkan 4 futbolcu ile ocak ayında uzlaşarak sözleşmelerini feshetmek istediği öğrenildi. Özbek, Tudor’dan bir kez daha bu 4 futbolcu için “Şans vermeyi düşünmüyorum” yanıtını alırsa konuyu çözmek üzere harekete geçecek. Nigel De Jong, Hakan Balta, Endoğan Adili ve Umut Gündoğan’a anlaşmalı olarak sözleşmelerini feshetmek adına çağrıda bulunulacak ve Sportif Direktör Cenk Ergün, bu 4 oyuncunun menajerleri ile görüşecek.

Aslan, devlerle yarışıyor!

Rızalarıyla veda

Bu görüşmede amaç, De Jong, Hakan Balta ve Endoğan Adili ile fesih bedeli konusunda anlaşarak yolları ayırmak olacak. Sarı kırmızılılar, sezon sonuna kadar yarım sezonluk hak edişleri toplam 2.2 milyon Euro olan 4 futbolcu ile orta noktada buluşmak ve daha düşük bir rakama sözleşmelerini feshetmek istiyor.

Kaynak: Hürriyet

Asamoah tehlikesi!

Haberin Devamı
YORUM YAZ