MENÜ

Galatasaray'da diriliş vakti

Ligdeki son 4 maçından 3’ünü kaybeden Galatasaray, eski hocası Hamza Hamzaoğlu yönetiminde müthiş bir çıkış yakalayan Bursaspor’la bugün çok kritik bir mücadeleye çıkacak. Aslan’ın hedefi 3 puanı cebe koyup iki sıra birden yükselmek. Wesley ve Bruma’nın bu maça özel hazırlandığı öğrenildi.

Galatasaray'da diriliş vakti

Son 4 haftada oynadığı Trabzonspor, Adanaspor, Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarından sadece 3 puan çıkarabilen ve aldığı 3 puanla zirve yarışından uzaklaşan Galatasaray, çıkış peşinde...

Eski hocası Hamza Hamzaoğlu yönetiminde müthiş bir çıkış yakalayan Bursaspor’u bugün TT Arena’da konuk edecek olan Sarı- Kırmızılılar, kritik mücadeleyi kazanarak ligde maç fazlasıyla da olsa 2 basamak birden atlamak ve Fenerbahçe ile Bursaspor’u alta almak istiyor. Takımın suskun yıldızı Wesley Sneijder ve en önemli yeteneği Bruma’nın, Bursa sınavına özel olarak hazırlandığı da gelen haberler arasında. Birçok sorun yaşanmasına rağmen iki futbolcunun antrenmanlarda çok iyi performans gösterdiği ve tamamen galibiyete odaklandığı belirtiliyor.

Selçuk İnan geri dönüyor

Derbide yedek kalıp oyuna alınmayınca yardımcı antrenör Ayhan Akman’la tartışan, 1 gün kadro dışı kaldıktan sonra özür dileyince affedilen Selçuk İnan, Bursa maçıyla formasına kavuşmaya hazırlanıyor. Tecrübeli futbolcunun orta sahada De Jong ile birlikte oynaması bekleniyor. Takımın en çok koşan ismi Tolga Ciğerci ise büyük ihtimalle dinlendirilecek.

Galatasaray - Bursaspor maçı saat kaçta başlayacak hangi kanalda canlı yayınlanacak?


Guido Albers: Sneijder Galatasaray'dan ayrılmayacak


Carole cezalı, Linnes sola

Fenerbahçe deplasmanında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Carole, bugün kadroda olmayacak. Onun yerine Martin Linnes’in görev yapması bekleniyor. Savunma hattında başka bir değişikliğin ise olmayacağı ifade ediliyor.

8 maçtır yenilmiyor

Galatasaray, Bursaspor’a ligde 8 maçtır yenilmiyor. Rakibine en son 28 Ocak 2012’de deplasmanda 1-0 mağlup olan Cim Bom, ardından oynanan maçların 4’ünü kazandı, 4 kez berabere kaldı.


Sigthorsson Barcelona’da!


Arena’da fark var

Aslan, TT Arena’da Bursaspor’a hiç yenilmedi. Rakibini, Seyrantepe’de konuk ettiği 1’i Türkiye Kupası, toplam 6 maçta Cim Bom, sahadan 4 galibiyet, 2 beraberlikle ayrıldı. Sarı-Kırmızılılar, en son Ali Sami Yen’de 22 Ağustos 2010’da Bursaspor’a 2-0 mağlup olmuştu.

Tarih bunu yazmadı!

TT Arena’da çıktığı son iki maçta Trabzonspor’a 1-0, Başakşehir’e 2-1 mağlup olan Galatasaray, bu statta daha önce üst üste 3 maç hiç yenilmedi! Sarı-Kırmızılılar, en son 2010- 2011 sezonunda Ali Sami Yen’de üst üste 3 maçtan puansız ayrılmıştı.

4 haftada 12 puan kayıp

Galatasaray, ligde çıktığı son 4 maçta sadece 1 kez galip gelebildi. İlk olarak Trabzonspor’a Arena’da 1-0 mağlup olan Cim Bom ardından Adana deplasmanından aynı skorla bu kez galip ayrılmıştı. Ancak, Sarı-Kırmızılılar üst üste çıktığı son iki maçta önce Başakşehir’e 2-1, ardından da Fenerbahçe’ye derbide 2-0 mağlup oldu.


Jan Olde Riekerink: Takım içinde otorite sorunu yok


Bursaspor çıkışa geçti

Bursaspor, ligde 5 maçtır kaybetmiyor. Ancak, Yeşil- Beyazlılar, bu karşılaşmalardan sadece 2 kez galip ayrılırken, 3 maçta golsüz berabere kaldı. Son galibiyetini 9. haftada Konyaspor’a karşı evinde 2-0’lık skorla yaşayan Bursaspor, çıktığı son 2 maçta 4 puan bıraktı.

Hamzaoğlu 1 kez güldü

Hamza Hamzaoğlu, Akhisar ve Bursaspor Teknik Direktörü olarak daha önce Galatasaray’a ligde 5 kez rakip oldu. Hamzaoğlu, bu karşılaşmalarda sahadan 3 kez mağlup ayrılırken, 1 kez kazandı, 1 maç berabere bitti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ