MENÜ

Galatasaray'da derbi öncesi son çıkış!

Aslan derbi öncesi çıkış arıyor... Sahasında bugün Rize’yi konuk edecek olan Galatasaray, ligde 4 maçlık aranın ardından kazanarak, Fenerbahçe karşısına moralli çıkmak istiyor. Riekerink ise sakat veya cezalı vermemek için uyarı üstüne uyarıda bulunuyor.

Galatasaray'da derbi öncesi son çıkış!

Süper Lig’de ilk 4 hedefini sürdürmek isteyen Galatasaray, bugün Çaykur Rizespor ile TT Arena’da çok kritik bir mücadeleye çıkacak. Sneijder, Selçuk, Sabri ve Sinan Gümüş gibi önemli eksikleri bulunan Sarı-Kırmızılı ekibin aklı ise hafta içinde Fenerbahçe ile oynanacak derbi maçında.

Bu karşılaşmaya artık prestij gözüyle bakan Cim Bom’da, yeni sakatlar veya cezalı verilmemesi için teknik direktör Riekerink, öğrencilerine uyarı üstüne uyarıda bulunuyor.

Takımından temkinli oynamasını ve ilk yarıda ciddi bir efor sarf ederek skoru yakalamasını isteyen Hollandalı hocanın planı, maçın ikinci yarısını aktif dinlenmeyle geçirmek. Ceza sınırındaki kaleci Muslera da, gereksiz yere kart görmemesi için ikaz edildi.

8 SINAVDA 1 GALİBİYET!

Galatasaray’ın son haftalarda sergilediği kötü performans ise teknik heyette ve yönetim içinde ciddi endişe yaratıyor. Süper Lig’de çıktığı son 8 maçta sadece 1 kez kazanabilen Aslan, 4 karşılaşmadır galibiyet yüzü görmüyor.

UEFA’dan gelen cezayı bir an önce çekmek için Avrupa biletini cebine koymak isteyen Galatasaray’ın, bugün kazanmaktan başka çaresi yok gibi görünse de, düşme korkusunu az da olsa hisseden Çaykur Rize’nin de Arena’daki tek hedefi 3 puan. Teknik direktör Hikmet Karaman, tüm planlarını galibiyet üzerine yaptıklarını söyledi.


Galatasaray'da Muslera tehlikesi


SINIRDA 8 İSİM

Galatasaray’da Muslera ve Carole, Rize maçına ceza sınırında çıkacak. Bu oyuncular kart görürse, Fenerbahçe derbisine kaçıracak. Kadroda olmayan Sabri de sınırda yer alıyor. Rize’de ise ceza tehlikesi bulunan isimler şöyle: Robin Yalçın, Viera, Deniz Kadah, Sercan Kaya, Murat Duruer.

DİKKAT! METRO KAPALI

Güvenlik tedbirleri kapsamında Sanayi istasyonu ile stat arasındaki geçişi sağlayan metro tüneli hem Çaykur Rize maçında hem de Fenerbahçe derbisinde kapalı olacak. İl Güvenlik Kurulu, sonraki maçlar için kararını daha sonra açıklayacak.



Haberin Devamı
YORUM YAZ