MENÜ

Galatasaray'da büyük operasyon sezon sonunda

Galatasaray'da yenilere yer açmak adına yapılacak bütün hamleler ekstra maliyet getireceği için Ocak ayında 2-3 nokta transferle yetinilecek. Sezon sonu 9 oyuncunun sözleşmesinin bitimiyle gereken hamleler yapılacak.

Galatasaray'da büyük operasyon sezon sonunda

Fatih Terim’in yeniden teknik direktörlüğe gelmesiyle birlikte transfer haberlerine en çok konu olan kulüp Galatasaray oldu. Sarı kırmızılı yönetimin çok sayıda futbolcuyla ilgilendiği iddiaları ortaya atıldı. Ancak Terim’in ve yönetimin planları çok farklı... Galatasaray, devre arası transfer dönemini çok hareketli geçirmeyecek. Ocak ayında 2-3 tane nokta transfer yapılacak; asıl büyük çaplı revizyon ise 2018 Mayıs’ında yapılacak. Bunun sebebi ise kadrodaki 14 yabancı, 14 yerli kontenjanının dolu olması.

9 FUTBOLCU...

Sarı kırmızılılar şu aşamada alacağı oyuncuların yanı sıra göndereceği oyunculara da ciddi miktarda ödeme yapmak zorunda olduğu için ara transfer döneminde yapılacak hamleler kısıtlı olacak. Bir sol bek, bir de kanatlarda oynayabilen forvet oyuncusu transfer edilerek ikinci yarıya başlanacak. 2018 Mayıs’ında ise 9 futbolcunun sözleşmesi biteceği için kontenjan sorunu ortadan kalkacak ve teknik direktör Fatih Terim ile yönetimin yapacağı büyük hamlelerin önü açılacak.

Taffarel sayesinde bir taşla 4 kuş!

ÖDEME YAPILMAYACAK!

31 Mayıs 2018 itibariyle Galatasaray’da Nigel De Jong, Donk, Cedric Carrasso, Iasmin Latovlevici, Jason Denayer, Yasin Öztekin, Eray İşcan, Koray Günter ve Hakan Balta’nın kontratları son bulacak. Terim, çoğu yedek olan bu oyuncuları takıma kazandırmak için elinden gelen bütün çabayı gösterecek ve performanslarını yeterli görmediği isimlerle yollarını ayıracak. Sözleşme sorunu olmadığı için de gönderilecek oyunculara herhangi bir ödeme yapılmasına gerek olmayacak.

GALATASARAY'DA 2018'DE SÖZLEŞMESİ SONA ERECEK OLAN FUTBOLCULAR<

- Eray İşcan
- Cedric Carrasso
- Koray Günter
- Jason Denayer
- Iasmin Latovlevici
- Ryan Donk
- De Jong
- Yasin Öztekin
- Hakan Balta


Galatasaray'ı bekleyen büyük tehlike

Haberin Devamı
YORUM YAZ