MENÜ

Galatasaray'da 1.8 milyon Euro'luk kayıp!

Galatasaray’da sezon başında Trabzonspor’dan transfer edilen Luis Cavanda, hem Jan Olde Riekerink hem de Igor Tudor dönemlerinde planların dışında kaldı.

Galatasaray'da 1.8 milyon Euro'luk kayıp!

Sezon başında sağ beke önemli bir alternatif olması beklenen Belçikalı futbolcu Luis Cavanda, bir türlü bekleneni veremedi. Kariyerinde de büyük bir düşüş içerisinde olan Cavanda, Trabzonspor’dan da iyi bir izlenimle ayrılmamıştı. Bordo-mavililerin de 2015 yılında 4 yıllık sözleşme imzalamasına rağmen sezon bitiminde hemen yollamak istemesi, kafaları karıştırmıştı.

Tudor'dan flaş karar! Sneijder...

Galatasaray'da bu sezon kupada 6, ligde 5 maç olmak üzere sadece 11 karşılaşmada görev alan Cavanda, ilk 11’e girmenin dışında 18 kişilik kadroya girmekte de zorlanıyor.Trabzonspor’da teknik direktör Ersun Yanal’ın istemediği 25 yaşındaki futbolcu, 1.8 milyon euroluk bonservis bedeliyle Galatasaray’a geldi. Ancak Aslan’da da önce Riekerink şimdi de Tudor’un planlarına dahil edilmedi.

Sezon sonunda da ayrılması yeniden gündeme gelecek olan Cavanda, bordo-mavililerde 825 bin euro kazanmış, bu sezon da sarı-kırmızılılarda 875 bin euro maaş alıyor.

Kaynak: Skorer

Chelsea Muslera'ya talip oldu

Haberin Devamı
YORUM YAZ