MENÜ

Galatasaray ava çıktı

Ligin ilk yarısı bitti, Galatasaray kadroda büyük revizyon için düğmeye bastı. Ryan Donk'u bitiren yönetim, Van Rhijn ve Tannane'yi de imza aşamasına getirdi. Sarı-Kırmızılılar'da şimdi gözler forvet hattına yapılacak takviyeye çevrildi. Sigthorsson, Immobile ve Damiao için girişimler başlayacak, biri Aslan olacak.

Galatasaray ava çıktı

Ligin ilk yarısı bitti, Galatasaray kadroda büyük revizyon için düğmeye bastı. Ryan Donk’u bitiren yönetim, Van Rhijn ve Tannane’yi de imza aşamasına getirdi. Sarı-Kırmızılılar’da şimdi gözler forvet hattına yapılacak takviyeye çevrildi. Sigthorsson, Immobile ve Damiao için girişimler başlayacak, biri Aslan olacak.

Kolbeinn Sigthorsson


Sezon başında Hamza Hamzaoğlu’nun kadroda görmeyi çok istediği İzlandalı yıldız, eşinin ısrarıyla Fransa’nın Nantes takımına transfer olmuştu. Ancak Türkiye’nin İzlanda ile oynadığı maçtan önce Galatasaray’a gelmek istediğini bir kez daha dile getiren Sigthorsson, yeniden gündeme geldi. Yıldız futbolcu, EURO 2016 öncesi Galatasaray’a imza atarak daha fazla göz önünde olmak istiyor. Mustafa Denizli’nin de transferine onay verdiği 25 yaşındaki yıldız için Nantes’a kiralık teklifi yapılması bekleniyor.

Adnan Polat'tan sert ifadeler!

Ricardo van Rhijn

Sağ bek için ilk aday olan Gregory van der Wiel için yapılan girişimler sonuçsuz kaldı. Yıldız futbolcunun taleplerini pahalı bulan yönetim, daha önce el sıkıştığı Ricardo van Rhijn’in transferini bitirme kararı aldı. 24 yaşındaki futbolcu için Ajax’a 2.5 milyon Euro ödemesi beklenen Sarı-Kırmızılılar, oyuncunun kendisiyle de 2.5 senelik sözleşme imzalayacak. Hollandalı yıldızın önümüzdeki hafta imza için İstanbul’a geleceği belirtildi.

Ciro Immobile


Çok değil, 2 sezon önce 33 maçta attığı 22 golle İtalya Ligi’ni kasıp kavuran yıldız futbolcu önce Dortmund’a transfer oldu, ardından Sevilla’ya kiralandı. İki takımda da umduğunu bulamayan ve büyük bir düşüş yaşayan 25 yaşındaki yıldız Galatasaray’ın radarına girdi. İspanyol basınına göre, düzenli forma giymek isteyen Immobile, Sevilla ile olan kiralık sözleşmesini noktalayıp yeni bir maceraya atılmaya hazırlanıyor. İtalyan yıldız için Sarı-Kırmızılılar’ın devrede olduğu kaydedildi. Immobile’in de yeni bir çıkış için Cim Bom’a sıkat baktığı kaydedildi.

Oussama Tannane

Heracles’in Faslı yıldızı ile her konuda anlaşan yönetim, Heracles ile kıran kırana bir pazarlık sürdürüyor. Hollanda ekibi, sezonun ilk yarısını 9 gol 3 asistle bitiren 21 yaşındaki oyuncu için 3 milyon Euro (9.6 milyon TL) isterken, Sarı-Kırmızılılar bu rakamı 2 milyon Euro’ya (6.4 milyon TL) indirmeye çalışıyor. Hollanda basınına göre taraflar kısa sürede anlaşma sağlanacak ve bu transferle ilgili resmi açıklama yapılacak.

Leandro Damiao

Adı sadece Fenerbahçe ile de anılan Brezilyalı yıldızın boşta olması iştah kabartıyor. Kariyerine artık Avrupa’da devam etmek isteyen Damiao’nun peşinde birçok Avrupa ekibi de bulunuyor. Bu nedenle 26 yaşındaki yıldız ve menaceri, yapılan tekliflerde kapıyı oldukça yüksekten açıyor. “Avrupa’ya gitmek en büyük hayalim. Bunu her zaman söyledim ve hiçbir saklamadım. Umarım bir gün gidebilirim” diyen Leandro Damiao için Galatasaray pazarlık masasına oturmaya kararlı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ