MENÜ

Galatasaray Ak Saray'da

Galatasaray Futbol Takımı ve yöneticileri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edildi.

Galatasaray Ak Saray'da

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda gerçekleşen kabulde, Galatasaray yöneticileri tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a üzerinde 53 numaralı Recep Tayyip Erdoğan yazılı forma hediye edildi. Görüşmede Başbakan Ahmet Davutoğlu da bulundu.

Ziyaretten sonra Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak basın mensuplarına ziyaretin ayrıntıları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Abdurrahim Albayrak dün geç saatlerde ziyaret isteğini Cumhurbaşkanı'na ilettiğini ve kendisinin de kabul ettiğinin detayını da ifade ederek, "Yıllardır bugünü bekliyorduk, hem Cumhurbaşkanımız hem de Başbakanımız ile görüştük" dedi.

Albayrak ayrıca, "Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndan çok etkilendik. Muhteşem. Bazı yabancı oyuncularımız o kadar hayran kaldı ki, Türkiye vatandaşı olmaya karar verdi. Dünya'nın hiçbir yerinde böyle bir sarayın olduğunu düşünmüyorum. Bu bir eserdir. Biz ölüp gideceğiz. Yeni nesil de burada hizmet edecek. Yabancı uyruklu insanlar da gelip burayı görüp imrenecek" şeklinde konuştu.

Görüşmenin çok sıcak bir ortamda geçtiğini söyleyen Albayrak, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun esprili bir şekilde futbolculara "Kaçınız bedelliden yararlandı?" sorusunu yönelttiğini de söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hem Galatasaray'ın hem de taraftarlarının yaşadıkları zorlukları anlattıklarını da dile getiren Albayrak; Arena'ya giden metroyla ilgili çözüm istediklerini söyledi. Albayrak bu konuda şunları kaydetti:

"Galatasaray taraftarının çok sıkıntılar çektiğini söyledim. Arena'ya giden metroyla ilgili konuştuk. Kadir Topbaş ağabeyimiz orada bürokraside bir engel olduğunu söylemişti. Konuyu Cumhurbaşkanı'na söyledim. Ulaştırma Bakanı'nı arayarak bilgiler aldı ve talimat verdi. En kısa zamanda metromuz çalışacak. Beyefendi bu işe el attıktan sonra bir tarih söylenmez. Cumhurbaşkanı tüm kulüplere eşit mesafededir. Galatasaray'ın ve Türk futbolunun sorunlarını konuştuk."

Ercan ATA, Ankara-DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ