Transferde Suudi Arabistan rüzgarı: Yıldızların rotası belli!

Geçen sezon olduğu gibi Suudi Arabistan kulüpleri yeniden harekete geçti. Real Madrid'den ayrılan Nacho, AlQadsiah’a gitti. Aubamayang’ın da açıklanması an meselesi. Lewandowski, Ter Stegen ve De Bruyne gibi isimlerin de adı Arap kulüpleri ile anılıyor.

Transferde Suudi Arabistan rüzgarı: Yıldızların rotası belli!

Transfer dönemi geçen sezon Suudi kulüpleri adına epey hareketli geçmişti. Bu yıl da şu an için benzer bir görüntü olacak gibi duruyor.

Haberin Devamı

Real Madrid’den ayrılan Nacho Fernandez, Al-Qadsiah ile anlaşmıştı. Arabistan temsilcisi, şimdi ise Marsilya’da görev yapan Pierre-Emerick Aubameyang ile el sıkıştı. Araplar ise şimdi İspanyol devi Barcelona’nın yıldızlarına gözünü dikti. Kaleci Marc ter Stegen için Al-İttihad devreye girdi. Alman file bekçisine, astronomik bir teklif yapılması bekleniyor.

Transferde Suudi Arabistan rüzgarı: Yıldızların rotası belli

Adeta yarış var

Ayrıca Suudi temsilcilerinin en çok istediği isimlerden birinin de Robert Lewandowski olduğu öğrenildi. Polonyalı golcü için birçok takım kesenin ağzını açtı.

İngiliz ekibi Manchester City’nin yıldızı Kevin de Bruyne da daha önceki açıklamaları ile ayrılık sinyali vermişti. Belçikalı futbolcu, kariyerine Avrupa’da devam etmek istese de ciddi teklifler aldığı gelen haberler arasında.

YORUM YAZ