Süper Lig'de Yusuf Yazıcı savaşı! Evlilik sonrası Türkiye'ye dönmeye sıcak bakan Yazıcı...

Lille'le sözleşme yenilemeyen Yusuf Yazıcı ayrılığı sosyal medya hesabından duyurmuştu. Oyuncu Melisa Aslı Pamuk'la evlenen Yazıcı, Türkiye'ye dönmeye sıcak bakarken flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar.

Süper Lig'de Yusuf Yazıcı savaşı! Evlilik sonrası Türkiye'ye dönmeye sıcak bakan Yazıcı...

Trabzonspor'da gösterdiği performansla yıldızını parlatan ve Ligue 1 ekibi Lille'in yolunu tutan Yusuf Yazıcı bu sezon sonu ayrılık kararı aldı. Oyuncu Melisa Aslı Pamuk ile sessiz sedasız evlenen Yazıcı şimdilerde Türkiye'ye dönmeye sıcak bakıyor.

Haberin Devamı

İtalya ve İngiltere'den de talipleri olan Yazıcı'ya Türkiye'den de talipler var. Şu an için en istekli kulüp ise Galatasaray gibi görünüyor. 

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde yer alacak olması Yazıcı'nın tercihinde önemli yer teşkil ederken, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ise hücumda çok yönlü kullanma imkânının olduğunu düşündüğü oyuncunun kadroya katılması konusunda yönetime rapor verdi.

SESSİZ SEDASIZ

Öte yandan Yazıcı, geçtiğimiz aylarda oyuncu Melisa Aslı Pamuk ile Paris'te sessiz sedasız bir törenle evlenmişti. Çift düğün pozlarını günler sonra paylaşmıştı. 

Süper Ligde Yusuf Yazıcı savaşı Evlilik sonrası Türkiyeye dönmeye sıcak bakan Yazıcı...

YORUM YAZ