Süper Lig devi, Samuel Gigot'nun peşinde! Temaslar hız kazandı...

Süper Lig devi, daha önce de gündemine gelen Samuel Gigot için yeniden devreye girdi. Fransız stoperin transferi için temaslar sıklaştırıldı.

Süper Lig devi, Samuel Gigot'nun peşinde! Temaslar hız kazandı...

Süper Lig'de sezonun tamamlanmasının ardından gözler, transfere çevrilmiş durumda. Süper Lig devleri, yeni sezon kadroları adına çalışmalarına hız verdi.

Haberin Devamı

GÜNDEMDEKİ İSİM GIGOT

Marsilya ile olan sözleşmesinin bitmesine 1 sene kalan Samuel Gigot, Süper Lig devinin gündemine girmiş durumda. Daha önce de Spartak Moskova forması giydiği dönemde ismi, Süper Lig ekibiyle anılan Fransız oyuncunun transferi bu kez çok daha yakın görünüyor.

Süper Lig devi, Samuel Gigotnun peşinde Temaslar hız kazandı...

SAVIC SONRASI FIRTINA'DA YENİ HEDEF

Sol beke Barisic’i, orta sahaya Lundstram’ı, forvete ise Dragus’u alan Trabzonspor’da, stoper bölgesi için ciddi hareketlilik var. Atletico Madrid’den ayrılmaya karar veren Stefan Savic için görüşme yapan Fırtına, 33 yaşındaki Karadağlı stoperin yüksek maaş talebi nedeniyle şimdilik geri adım attı. Listede adı üst sıralarda bulunan Samuel Gigot için çalışmalar hızlandı. Daha önce şampiyonluk sezonunun devre arasında gündeme gelen Gigot, o dönem Spartak Moskova forması giyiyordu. 2022’nin Ocak ayında tercihini Marsilya’dan yana kullanan Fransız savunmacı, ilk sezonunda 33 resmi karşılaşmada görev yaptı. Gigot, geride bıraktığımız sezon ise Ligue 1’de 34 haftanın 21’inde sahaya çıktı. Avrupa arenasında 10 maçta formayı terletti.

Haberin Devamı

OYUNCUNUN TERCİHİ ÖNEMLİ

Kulübüyle 1 yıl kontratı kalan Gigot’un, yeni sezonda rotasyonda düşünüldüğü öğrenilirken, Marsilya’da köklü bir kadro değişimi planlanıyor. Trabzonspor, eski aşkını bu kez kadroya katmak istiyor. Fırtına, daha önce 500 bin Euro ödeyerek Gigot’u kadrosuna katan Marsilya’yı, uygun bir bonservis bedeliyle ikna etmeye çalışıyor. Burada önemli olan nokta, oyuncunun tercihi. Karadeniz ekibinin Gigot’la anlaşması durumunda Marsilya’nın süreci zorlaştırmayacağı belirtildi.

Süper Lig devi, Samuel Gigotnun peşinde Temaslar hız kazandı...

BANİYA İLE YOLLAR AYRILABİLİR

Bordo-Mavililer’in sezon başında 2 milyon Euro bonservis bedeliyle Fatih Karagümrük’ten kadrosuna kattığı Rayyan Baniya, yerli statüsünde görev yapmasına rağmen teknik direktör Abdullah Avcı’nın bir türlü gözüne girememişti. Baniya’nın menajerinin yakın zamanda yönetimle görüşeceği öğrenilirken, kulübe teklif getireceği belirtildi. İtalya pasaportu olduğu için bazı Serie A ekipleriyle adı anılan Baniya konusunda kiralık formülü de devreye girebilir.

Haberin Devamı

Süper Lig devi, Samuel Gigotnun peşinde Temaslar hız kazandı...

CHAM TRANSFERİNDE RAKİP ÇIKTI

Bordo-Mavililer’in haftalardır transferini bitirmek adına yoğun uğraş verdiği Muhammed Cham için MLS Ligi ekiplerinden Charlotte devrede. Ligue 1’den düşen Clermont’un satmak istediği 23 yaşındaki Avusturyalı yıldız konusunda Trabzonspor 5 milyon Euro seviyelerine kadar çıkmıştı. ABD ekibinin de bu transferde oldukça ciddi olduğu öğrenildi. Gelişmeleri yakından takip eden Bordo-Mavili yönetim, Fransız kulübüyle pazarlıklarını hız kesmeden sürdürüyor.

Süper Lig devi, Samuel Gigotnun peşinde Temaslar hız kazandı...

ORTA SAHAYA ARMSTRONG ÖNERİSİ

Southampton ile sözleşmesi biten Stuart Armstrong, Trabzonspor’a önerildi. 32 yaşındaki İskoç orta saha oyuncusuyla Fulham’ın yanı sıra Fiorentina’nın da ilgilendiği belirtilirken, teknik heyetin raporuna göre hareket edilecek. Geride bıraktığımız sezon Southampton ile Championship’te 42 maça çıkan Armstrong, 5 gol atarken 7 de asist yaptı. İskoçya Milli Takımı’nın formasını 44 kez terleten tecrübeli futbolcu, orta alanda 6 ve 8 numara pozisyonlarında oynuyor.

Haberin Devamı

 

Süper Lig devi, Samuel Gigotnun peşinde Temaslar hız kazandı...

YORUM YAZ