SON DAKİKA: Panathinaikos'un yeni hocası açıklandı! Fatih Terim'den sonra...

Yunanistan Süper Lig devi Panathinaikos'ta Teknik Direktör Fatih Terim'le yollar bu sabah ayrılmıştı. Yeşil-beyazlı kulüp, Terim'in yerine göreve Christos Kontis'in getirildiğini duyurdu. İşte detaylar...

SON DAKİKA: Panathinaikos'un yeni hocası açıklandı! Fatih Terim'den sonra...

Yunanistan Süper Lig Şampiyonluk Turu'nda son maçta PAOK'a deplasmanda 4-1 mağlup olan ve şampiyonluk ihtimali kalmayan Panathinaikos'ta Fatih Terim ile yollar ayrıldı. Yunan devi, takımın başına Christos Kontis'in getirildiğini açıkladı. Kontis, 2021-2023 yılları arasında takımın eski teknik direktörü Ivan Jovanovic'in yardımcılığını yapmıştı.

Haberin Devamı

FUTBOLCULUK KARİYERİ

Panathinaikos'tan yapılan açıklamada, "Panathinaikos FC, takımın teknik liderliğini üstlenen Christos Kontis ile iş birliğinin başladığını duyurdu. Christos Kontis 13 Mayıs 1975'te Atina'da doğdu. Futbol kariyeri Atina Ulusal Futbol Kulübü'nde başladı, Panionios, Olympiacos, AEK Atina 'da devam etti ve kariyeri Kıbrıs'ta APOEL'de sona erdi" ifadeleri yer aldı.

ANTRENÖRLÜK KARİYERİ

Açıklamada Kontis'in antrenörlük kariyeri şu sözlerle tanıtıldı: "36 yaşındayken APOEL'de Ivan Jovanovic'in doğrudan yardımcı antrenör oldu. Bir sonraki durağı olan Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki Al Nasr'a kadar onunla birlikte kaldı. 2017-18 sezonunda Olympiacos'ta yardımcı antrenör olarak işe alındı ve o sezonun finalinde bir buçuk aylığına baş antrenörlük görevini üstlendi. Bir yıl kaldığı Birleşik Arap Emirlikleri'nde Hata takımında 2019 yılında tekrar baş antrenör olarak çalıştı.

Haberin Devamı

SON DAKİKA: Panathinaikosun yeni hocası açıklandı Fatih Terimden sonra...

'TEKRAR HOŞ GELDİN!'

Haziran 2021'de Ivan Jovanovic'in yardımcısı olarak Panathinaikos'a katıldı ve aralık 2023'ün sonuna kadar burada kaldı. Şubat 2024'te, sıralamada son sırada yer alan Volos takımının başına geçti ve play-off'larda çok iyi bir performans gösterdikten sonra Süper Lig'de kaldı. Christos'a Panathinaikos ailesine tekrar hoş geldin diyoruz!"

YORUM YAZ