SON DAKİKA: Lille maçı öncesi şok sakatlık! Fenerbahçe açıkladı

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun arka adale gerilmesi nedeniyle Şampiyonlar Ligi 3. Ön Elemesinde oynayacakları Lille maçı kadrosundan çıkarıldığını açıkladı.

SON DAKİKA: Lille maçı öncesi şok sakatlık! Fenerbahçe açıkladı

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun arka adale gerilmesi nedeniyle Lille maçı kadrosundan çıkarıldığını duyurdu. 

Haberin Devamı
Fenerbahçe, Lille karşısında tur için sahada!

PREMIER LİG'E YEŞİL IŞIK YAKMIŞTI!

Fanatik'ten Ömer Necati Albayrak'ın haberine göre, yıldız oyuncu Premier Lig ekibi Brighton'dan gelen transfer teklifinin kabul edilmesini istemişti.

SON DAKİKA: Lille maçı öncesi şok sakatlık Fenerbahçe açıkladı

TEKLİF EDİLEN BONSERVİS DE BELLİ OLMUŞTU 

Brighton, Fenerbahçe'ye Ferdi Kadıoğlu'nu transfer etmek için 33 milyon Euro ve bonuslar içeren bir teklif gönderdi. Lille maçının ardından bu teklif için karar verilecekti, ancak yaşadığı sakatlık sonrasında şu anda nasıl bir karar alınacağı belirsiz. 

SON DAKİKA: Lille maçı öncesi şok sakatlık Fenerbahçe açıkladı

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nu 2018 yılında Hollanda'nın NEC Nijmegen takımından 1.40 milyon Euro karşılığında transfer etmişti.

İşte Fenerbahçe'nin Ferdi Kadıoğlu'nun sakatlığına yönelik yaptığı açıklaması: 

'Sağlık Durumu Bilgilendirme Profesyonel Futbol A Takımımızın Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme turunda oynayacağı Lille maçı öncesi oyuncumuz Ferdi Kadıoğlu, arka adale gerilmesi nedeni ile maç kadrosundan çıkarılmıştır.

Haberin Devamı

Adana Demirspor maçında oyundan çıkmak zorunda kalan futbolcumuz iki günü rejenerasyon çalışması ile geçirmiş ancak bugün yapılan antrenmanda ağrının devam etmesi üzerine kadroda olmaması uygun görülmüştür. Kamuoyunun bilgisine sunarız.'

YORUM YAZ