SON DAKİKA: EURO 2024'ün en iyi golü Mert Müldür'ün! UEFA açıkladı...

Türkiye'nin EURO 2024 F Grubu ilk hafta mücadelesinde Gürcistan ile oynadığı karşılaşmada jeneriklik bir gol kaydeden Mert Müldür, bunun karşılığını aldı. 25 yaşındaki futbolcunun golü, turnuvanın en iyi golü seçildi. İşte detaylar...

SON DAKİKA: EURO 2024'ün en iyi golü Mert Müldür'ün! UEFA açıkladı...

Türkiye A Millî Futbol Takımı'nın EURO 2024'te Gürcistan ile oynadığı maçta Mert Müldür'ün attığı gol turnuvanın golü seçildi. Taraftarlar, Mert Müldür'ün bu maçta attığı golü turnuvanın en güzel golü olarak seçti.

Haberin Devamı

ARDA GÜLER 3. SIRADA

İspanyol yıldız Lamine Yamal'ın, Fransa maçında attığı gol ise ikinci sırada yer aldı. Arda Güler'in, Gürcistan maçında attığı gol taraftarlar tarafından turnuvanın en güzel üçüncü golü seçildi.

UEFA'NIN TERCİHİ YAMAL OLMUŞTU

UEFA ise taraftarların kararından farklı olarak İspanya'nın zafere ulaştığı EURO 2024'te atılan en iyi 10 golü belirlemiş ve Lamine Yamal'ın Fransa'ya attığı golü, UEFA EURO 2024'te turnuvanın en iyi golü olarak seçmişti. Arda Güler'in Gürcistan'a attığı gol listede 5. sırada yer alırken, Mert Müldür'ün Gürcistan'a attığı gol ise en iyi 6. gol seçilmişti. Ancak taraftarlar arasında yapılan oylamada farklı bir sonuç ortaya çıktı.

YORUM YAZ