Sivasspor'da Rey Manaj şoku: Kötü haber geldi! Sakatlanarak oyundan çıkmıştı

Süper Lig'in 5. haftasında oynanan ve Sivasspor'un Gaziantep FK'yı 3-2 mağlup ettiği maçın ilk yarısında sakatlanan Sivassporlu Rey Manaj'dan kötü haber geldi.

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Net Global Sivasspor ile Gaziantep FK, BG Grup 4 Eylül Stadyumu'nda karşılaştı. Bir pozisyonda sakatlık yaşayan Sivasspor oyuncusu Rey Manaj oyundan çıktı. Bülent Uygun, müsabaka sonrasında oyuncusunun durumuna yönelik bilgi verdi. 

Haberin Devamı

Takımına beraberliği getirmişti

37. dakikada Sivasspor atak yönüne göre sol taraftan köşe vuruşu kazandı. Topun başına geçen Pritchard, ceza sahasına orta açtı. Kale sahası içerisinde boş kalan Manaj, kafa vuruşu yaparak meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve skoru 1-1'e getirdi. 

Sivassporda Rey Manaj şoku: Kötü haber geldi Sakatlanarak oyundan çıkmıştı

“Rey Manaj 3 hafta yok”

Maçta sakatlanarak oyundan çıkan Rey Manaj hakkında da konuşan Bülent Uygun, “Rey Manaj 3 hafta yok. 2. derecede yırtık var. Manaj’ın bu sakatlığı bizi de baya yoracak. Keita Balde de önümüzdeki hafta yok. Eldeki kadro çok dar. Belki de ligin en dar kadrosuna sahibiz. Kalan haftalarda elimizdeki oyuncularla devam edeceğiz. Elimizdeki kadro neyse ben onu uyguluyorum. Sistemi eleştirmek, hocayı eleştirmek doğru değil. Forma sevinçlerinde sarı kartla cezalandırmayı ben doğru bulmuyorum. İnsanlar artık golden sonra sevinemez oldu” yanıtını verdi.

YORUM YAZ