Sebastien Pocognoli'den Fenerbahçe itirafı! 'Zor anlarımız oldu'

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Fenerbahçe, sahasında Union Saint-Gilloise'yı konuk edecek. Büyük bir heyecana sahne olması beklenen maç öncesinde Belçika temsilcisinin hocası Sebastien Pocognoli müsabakaya yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde Belçika temsilcisi Union Saint-Gilloise'yı ağırlayacak. Jose Mourinho yönetiminde Galatasaray derbisinin ardından moral depolamak isteyen Fenerbahçe'de tüm gözler bu maçta olacak.

Haberin Devamı

UNION SG İLE ÜÇÜNCÜ MAÇ

Sarı-lacivertli takım 2023-2024 Konferans Ligi son 16 turunda  Union Saint-Gilloise ile rakip olmuştu. Fenerbahçe deplasmanda oynanan ilk maçı 3-0 kazanmış, Kadıköy'de oynanan maçtan ise 1-0 mağlup ayrılmasına rağmen adını çeyrek finale yazdırmıştı.

FENERBAHÇE-UNİON SG MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? 

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin ilk haftasında Belçika ekibi Union Saint-Gilloise ile 26 Eylül Perşembe günü karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertlilerin UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk maçı saat 19.45'te başlayacak. Karşılaşmayı Benoit Bastien yönetecek. 

Sebastien Pocognoliden Fenerbahçe itirafı Zor anlarımız oldu

Belçika temsilcisinin hoca, müsabaka öncesinde Fenerbahçe'yi tanıdıklarını söyleyerek zor bir maç olacağının altını çizdi. Union Saint-Gilloise'nın kalecisi Moris ise Sarı-Lacivertli ekibin oldukça kaliteli futbolculardan oluştuğunu vurguladı.

Haberin Devamı

'Zor anlarımız oldu' 

Teknik direktör Sebastien Pocognoli, "Fenerbahçe çok önemli bir rakip. Bizim için zor bir maç olacak. Fenerbahçe'yi tanıyoruz. Ortada bir maç olacak bence ve karşılaşmaya hazırız. Sezona iyi başladık ama bir takım zor anlarımız oldu. Turnuvanın henüz başındayız" diye konuştu ve şunları ekledi: 

"Şüphesiz ki yeni bir antrenörle çok değişen bir takım oldular. Geçen seneye göre çok daha kaliteli bir takım durumundalar. Geçen seneki iki maç, atmosfer ve takım konusunda bildiğimiz şeyler."

Biz sadece maça odaklanıyoruz. Eksiklerimizi düzeltiyoruz, iyileştiriyoruz. Amacımız gol atmak ve sonucu göreceğiz. Genlerimizde ne varsa onu göstereceğiz. Maçın deplasmanda olması bizim için fark etmiyor, kendi oyunumuza odaklanacağız. 

Son olarak Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho ile ilgili, "Tanıdığımız ve başarıdan başka bir şey kabul etmeyen bir teknik adam. Maçtan sonra nasıl bir durum ortaya çıkacağına bakacağız."

Sebastien Pocognoliden Fenerbahçe itirafı Zor anlarımız oldu

Union Saint-Gilloise'nın kalecisi Anthony Moris ise şu şekilde konuştu:

Fenerbahçe'de çok kaliteli futbolcular var. Geçen yıl da burada oynadık ve buranın nasıl bir atmosferi olduğunu çok iyi biliyoruz. Fenerbahçe'deki bazı oyunculara karşı defalarca oynadım. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız.

"Sahamızda yaşadığımız mağlubiyeti hatırlıyoruz. Bu kez daha gerçekçi bir tavır ortaya koyacağımızı düşünüyoruz. O maça göre rakibin kadrosunda büyük değişiklik olmamasına rağmen hazırlıklıyız." 

YORUM YAZ