Samsunspor'un Süper Lig'deki hedefi belli oldu!

8 haftalık performansla sezona şimdiden damga vuran Samsunspor’un hocası Thomas Reis’ten camiaya mesajlar... Alman hoca, “Söylediklerim sıkıcı gelebilir ama henüz ligin başındayız ve çok güçlü takımlar var” derken Süper Lig'deki hedeflerini de açıkladı.

Samsunspor'un Süper Lig'deki hedefi belli oldu!

Trendyol Süper Lig’in ilk 8 haftasında sergiledikleri performanstan dolayı mutlu olduklarını söyleyen Thomas Reis, transfer yasağının olmasını pozitif bir durum olarak değerlendirdi.

Haberin Devamı

51 yaşındaki tecrübeli teknik adam, Alman hocaların Süper Ligde başarılı olmalarının ana faktörünü ise, “disiplin ve kuralların net olması” olduğunu ifade etti. Karadeniz ekibinin teknik direktörü Thomas Reis, Trendyol Süper Lig’deki hedefleri ile ilgili soruya şu şekilde yanıt verdi:

‘Bitime çok var’

“Son zamanlarda vermiş olduğum bazı cevaplar sıkıcı olmuş olabilir, bugün de ne yazık ki bunu söylemem gerekiyor. Bizim en büyük hedefimiz ligde kalmak. Ligde Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Başakşehir gibi güçlü takımlar var. Birçok takımdan daha fazla puan topladık belki ama şu an sadece 8 maç oynadık. Ligin sonuna çok var, alabildiğimiz kadar çok puan

YORUM YAZ