Rodri'den Pep Guardiola'yı yıkan haber! Manchester City'ye büyük şok...

Premier Lig'in 5. haftasında Arsenal ile 2-2 berabere kalan Pep Guardiola yönetimindeki Manchester City'de Rodri şoku yaşanıyor. Takımın en önemli isimleri arasında yer alan İspanyol orta saha, sakatlığı nedeniyle sezonu kapattı.

Rodri'den Pep Guardiola'yı yıkan haber! Manchester City'ye büyük şok...

Premier Lig'in 5. haftasında oynanan Manchester City-Arsenal maçı 2-2 sona erirken ev sahibi 13 puanla liderliğini sürdürdü, konuk takım ise 11 puanla 4. sırada yer aldı. Dev maç nefesleri keserken sakatlanarak oyuna devam edemeyen Rodri'den City'ye kötü haber geldi.

Haberin Devamı

TOPSUZ ALANDA SAKATLANDI

Maçın 16. dakikasında topsuz alanda sakatlanan ve sahada tedavi gördükten sonra 21. dakikada oyundan çıkan Rodri'nin yerine Kovacic dahil olmuştu. 28 yaşındaki oyuncu bu sezon takımı ile biri Şampiyonlar Ligi, ikisi Premier League olmak üzere üç maça çıkmıştı.

SEZONU KAPATTI

ESPN'nin haberine göre; yapılan incelemeler sonucu İspanyol oyuncunun sağ diz ön çapraz bağında yırtık olduğu tespit edildi. 28 yaşındaki oyuncunun sezonun geri kalanında forma giyemeyeceği bu sabah yapılan testler sonucu kesinleşmiş oldu. Ballon d'Or adaylarından biri olan oyuncu bu sezon Premier Lig'de sadece 66 dakika forma giyebildi.

Rodriden Pep Guardiolayı yıkan haber Manchester Cityye büyük şok...

YOĞUN MAÇ TAKVİMİNE İSYAN ETMİŞTİ

Rodri geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada futbolda uygulanan yoğun maç takvimi nedeniyle endişelerini dile getirmiş ve futbolcuların grev yapması gerektiğinin altını çizmişti. Oyuncuların giderek yoğunlaşan maç takvimleri nedeniyle grev yapmayı düşündüklerini söyleyen Rodri, oyuncuların tükendiğini ve soyunma odalarında bu konunun sürekli gündemde olduğunu dile getirmişti. Rodri, futbolcuların artık birer "meta" olarak görüldüğünü, dinlenme eksikliğinin ise ciddi bir endişe kaynağı haline geldiğini savunmuştu. 

YORUM YAZ