Rizespor-Fenerbahçe maçının olay adamıydı! Gökhan Akkan'dan şaşırtan istatistik

Süper Lig'in 3.haftasında oynanan Rizespor-Fenerbahçe maçına damgasını vuran isim, Karadeniz ekibinin kalecisi Gökhan Akkan'dı. Toplamda kalesinde 5 gol gören 29 yalındaki file bekçisi aynı hafta şaşırtan bir istatistiğe imzasını attı.

Rizespor-Fenerbahçe maçının olay adamıydı! Gökhan Akkan'dan şaşırtan istatistik

Eksik maçlarla tamamlanan Süper Lig'in 3.haftasında Fenerbahçe, Rizespor deplasmanında 3 puanı 5 golle hanesine yazdırmıştı. Karşılaşmanın en çok konuşulan ismi ise hiç kuşkusuz Rizespor kalecisi Gökhan Akkan'dı.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli takıma galibiyeti getiren golleri; 15, 60 ve 64. dakikalarda Fred, 53. dakikada Edin Dzeko ve 66. dakikada Khusniddin Aliqulov (k.k.) kaydetti.

TALİHSİZ GECE

Rizespor kalecisi Gökhan Akkan, kariyerinin en talihsiz akşamlarından birini yaşadı. Yediği gollerle Rizespor taraftarının tepkisini çeken ve maç sırasında ıslıklanan tecrübeli eldiven buna rağmen çarpıcı bir istatistiğe imzasını attı.

Rizespor-Fenerbahçe maçının olay adamıydı Gökhan Akkandan şaşırtan istatistik

4 KURTARIŞLA ZİRVEDE

Opta'nın verileri ise çarpıcı bir sonucu ortaya çıkardı. Fenerbahçe karşısında kalesinde 5 gol gören Gökhan Akkan ve Adana Demirspor'un genç file bekçisi Deniz Dönmezer, yaptıkları 4 kurtarışla, Süper Lig'in 3. haftasında en çok kurtarış yapan isim oldu.

Ayrılık kararı, buraya kadar...

 

 

YORUM YAZ