Rıza Çalımbay'ın yeni takımı belli oldu! Büyük sürpriz...

Sivasspor ve Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Rıza Çalımbay, Trendyol Süper Lig ekibiyle anlaşma sağladı. İşte detaylar...

Rıza Çalımbay'ın yeni takımı belli oldu! Büyük sürpriz...

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra herhangi bir takım ile anlaşmayan Rıza Çalımbay'ın yeni adresi belli oldu. Tecrübeli teknik direktör, Trendyol Süper Lig ekibi ile anlaşma sağladı.

Haberin Devamı

TRANSFERDE SON DAKİKA

İŞTE YENİ ADRESİ

Sports Digitale'nin haberine göre Hatayspor, teknik direktör Özhan Pulat'la yollarını ayırdı. Pulat'ın yerine ise Rıza Çalımbay'ı göreve getiriliyor. Çalımbay'ın söz konusu haberi doğrulayıp, "Hatayspor'la anlaştım" sözlerini sarf ettiği bildirildi.

Rıza Çalımbayın yeni takımı belli oldu Büyük sürpriz...

SEZONA KÖTÜ BAŞLADILAR

Özhan Pulat bu sezon 4 lig maçında 1 beraberlik, 3 mağlubiyet alarak eleştiri oklarını üzerine çekmişti. 39 yaşındaki teknik adam 1.13'lük puan ortalamasıyla takım veda etti. Resmî açıklamanın kısa süre içerisinde yapılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

SON OLARAK BEŞİKTAŞ'I ÇALIŞTIRDI

Rıza Çalımbay ise son olarak 10 Kasım 2023'te Beşiktaş'ın başına geçti. Tecrübeli teknik adamın görevi 21 Aralık 2023'e kadar sürdü. Bu süre zarfında 7 maça çıkan Rıza hoca 1.43'lük puan ortalamasını yakalamış daha sonra Beşiktaş yönetimi tarafından görevine son verilmişti. Deneyimli teknik direktör, toplam 639 maçla Süper Lig'de en çok maça çıkan teknik direktör unvanını koruyor.

YORUM YAZ