Rigas Skola-Galatasaray maçının en yüksek iddaa oranları MİSLİ'de!

UEFA Avrupa Ligi’nde ikinci maçına çıkacak olan temsilcimiz Galatasaray, bugün Letonya ekibi Rigas Skola’ya konuk olacak. Karşılaşmanın heyecanı ““Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile Misli’de yaşanacak!

Rigas Skola-Galatasaray maçının en yüksek iddaa oranları MİSLİ'de!

Süper Lig’de Kasımpaşa karşısında yaşadığı puan kaybı sonrası gözünü Avrupa Ligi’ne çeviren Galatasaray, Lig Aşaması’ndaki ikinci maçında bugün saat 19.45’te Rigas Skola ile karşı karşıya geliyor. Avrupa Ligi’ndeki ilk maçında sahasında PAOK’u konuk eden temsilcimiz, rakibini 3-1 mağlup ederek iyi bir başlangıç yapmıştı. Rigas Skola ise Avrupa Ligi’ndeki ilk maçında Romanya ekibi FCSB’ye deplasmanda 4-1 kaybetmişti. Rigas Skola ile Galatasaray arasında oynanacak Avrupa Ligi mücadelesinde Misli, “Şampiyon Oranlar” ile üyelerine normalin üzerinde oranlar sunuyor. Karşılaşma, “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile Misli’de yer alıyor.

Haberin Devamı

Maça Daugava Stadyum’u ev sahipliği yapacak

Letonya ekibi Rigas Skola maçlarını normal şartlarda 2.300 kişi kapasiteli LNK Sporta Parks’ta oynarken UEFA Avrupa Ligi maçlarını ise 10.000 kişi kapasiteli Daugava Ulusal Stadyumu’nda oynayacak. Karşılaşmada deplasman tribününün kapasitesinin en az 1.000 olması bekleniyor.

Slovak hakem düdük çalacak

UEFA Avrupa Ligi’nin ikinci haftasında oynanacak olan Rigas Skola – Galatasaray karşılaşmasını Slovakya Futbol Federasyonu’ndan Filip Glova yönetecek. Glova’nın yardımcıları Daniel Polacek ve Peter Bednar olacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Lukas Dzivjak.

Galatasaray için bir ilk

Galatasaray, kulüp tarihinde ilk kez bir Letonya ekibi ile karşı karşıya gelecek. Tıpkı Galatasaray gibi sezona Şampiyonlar Ligi eleme maçlarıyla başlayan Rigas Skola, 2. Eleme Turu’nda Bodo Glimt’e elenmiş sonrasında Avrupa Ligi’de iki tur geçerek Lig Aşaması’na kalmayı başarmıştı.

Haberin Devamı

Rigas Skola ayrıca 2022-23 sezonunda Konferans Ligi’nde Başakşehir ile aynı grupta yer almıştı. Letonya’da oynanan maç 0-0 beraberlikle biterken; İstanbul’da oynanan maçı Başakşehir 3-0 kazanmıştı.

Galatasaray, Avrupa'da 320. kez sahne alacak

Galatasaray, bugün Rigas Skola karşısında Avrupa kupalarındaki 320. mücadelesine çıkacak. Sarı - Kırmızılılar, Avrupa kupalarında çıktığı 319 müsabakanın 114'ünden galibiyetle ayrıldı. 121 karşılaşmada rakiplerine mağlup olan Galatasaray, 84 mücadeleyi ise beraberlikle tamamladı. Avrupa arenasında rakip fileleri 432 kez havalandıran Galatasaray, kalesinde ise 477 gole engel olamadı.

Galatasaray’da son durum

Young Boys maçında yaptığı hareket sebebiyle 3 maç ceza alan Muslera’nın bu maçta da forma giyemeyecek. Kasımpaşa maçında sakatlanan Victor Osimhen'in ise tedavisine başlandığı belirtildi ve bu maçta oynaması zor gözüküyor. Öte yandan Hakim Ziyech takımla çalışmalara başladı. UEFA’ya bildirilen kadroda yer almayan Roland Sallai ise Rigas Skola’ya karşı forma giyemeyecek.

Dikkat çeken istatistikler!

  • Galatasaray’ın Avrupa’da oynadığı son 13 maçın 11’inde karşılıklı goller atıldı.
  • Rigas Skola’nın son 9 Avrupa maçının 8’i “2.5 Üst”

Misli yazarı Sabri Ugan’ın yorumu

Galatasaray'da Muslera cezası, Osimhen sakatlığı nedeniyle yoklar. Sallai Avrupa listesinde yer almıyor. Kaleci Günay Güvenç PAOK karşısında başarılı göründü. Buna karşılık Osimhen'in yokluğu Rigas Skola ceza alanı içindeki baskıyı etkileyecektir. Burada da Mauro Icardi'nin golcü kimliğinin devreye gireceğini düşünüyorum. Bu maç öncesinde Galatasaray'daki tek soru işaretim Barış Alper Yılmaz'daki gözle görülür form düşüklüğü. O da gününde olursa, farklı bir galibiyetten söz etmek yanlış olmaz. Rigas Skola, Letonya Ligi'nde lider ve yüksek bir kazanma alışkanlıkları hemen göz çarpıyor. Buna karşılık Galatasaray'la arasında yüksek bir kalite farkı var. Burada oran risk hesabı yaparak, Galatasaray'ın ilk yarıyı önde tamamlama ihtimalini ön planda tutuyorum. Sürprizim Gabriel Sara golü.

Haberin Devamı

Misli’den yeni üyelere 50+100 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve 50+100 TL kazanma şansını yakalayın. Rigas Skola – Galatasaray maçının heyecanını “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile daha fazla yaşayın!

YORUM YAZ