Ralf Rangnick'in Mert Günok şaşkınlığı: Hayranlığını gizlemedi! 'Türkiye'nin kalesinde Gordon Banks varken...'

A Milli Takımımız, Avusturya'yı 2-1 mağlup ederek Avrupa Şampiyonası'nda adını çeyrek finale yazdırdı ve Hollanda'nın rakibi oldu. Müsabakanın ardından açıklamalarda bulunan Avusturya Milli Takım Teknik Direktörü Ralf Rangnick, Mert Günok'un performansı karşısında şaştı kaldı ve onu efsane kaleci Gordon Banks'e benzetti. İşte detaylar...

Avusturya'yı 2-1 mağlup ederek Avrupa Şampiyonası'nda adımızı çeyrek finale yazdırdık. Müsabaka sonrasında konuşan Ralf Rangnick, Mert Günok'un kurtarışını Gordon Banks'a benzeterek dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Haberin Devamı

MUHTEŞEM KURTARIŞ!

Gürcistan ve Çekya maçlarında yaptığı kritik kurtarışlarla galibiyetlerimizde pay sahibi olan Mert Günok, Avusturya karşısında da kalesinde devleşti. 51. dakikada Stefan Posch'un savunmamızın arkasına attığı topta Marko Arnautovic, kaleciyle karşı karşıya kaldı.

Ralf Rangnickin Mert Günok şaşkınlığı: Hayranlığını gizlemedi Türkiyenin kalesinde Gordon Banks varken...

MERT'TEN HAYATİ BİR KURTARIŞ DAHA! 

A Milli Takımımız'da Mert Günok, müsabakanın 90+5. dakikasında Christoph Baumgartner'in çok yakın bir mesafeden yaptığı kafa vuruşunda yaptığı hayati kurtarışla Avusturya'nın hocasını da etkiledi. 

'Uzatmalara gitseydi biz kazanırdık' diyen Avusturya Milli Takım Teknik Direktörü Ralf Rangnick Mert Günok'u İngiliz kaleci Gordon Banks'a benzeterek hayranlığını gizleyemedi ve şu ifadeleri kullandı: 

Haberin Devamı

Beraberlik golünü atmak için zamanımız vardı. Çok da yaklaşmıştık ama Türkiye'nin kalesinde Gordon Banks varken bu çok zordu.

Gordon Banks, 1966 Dünya Kupası'nı kazanan İngiliz Milli Takımı'nın kalesini korudu ve efsaneleşen bir performansa imza attı. 

 

YORUM YAZ