Paul Pogba şaşırttı: 'Dürüst olmak çok zor'

Juventus'un eski yıldızı Fransız orta saha oyuncusu Paul Pogba, yasaklı madde kullanımı nedeniyle futboldan men cezası almıştı. 31 yaşındaki oyuncu, uzun zaman sonra sessizliğini bozdu. Pogba'nın, "Dürüst olmak çok zor" sözleri gündem oldu. İşte detaylar...

Paul Pogba şaşırttı: 'Dürüst olmak çok zor'

İtalya Serie A devi Juventus'un kadrosunda yer alan Fransız orta saha oyuncusu Paul Pogba, yasaklı madde kullanımı nedeniyle 2024'ün şubat ayında futboldan 4 yıl men cezası aldı. Bunun sonucunda yıldız futbolcunun kariyeri askıya alındı ve 31 yaşındaki oyuncu İtalyan kulübüyle antrenman yapamaz ve onlar için oynayamaz hale geldi.

Haberin Devamı

SÜPER LİG DEVİNE DOĞRU

DAVA CAS'A GİDİYOR

Bu 4 yıllık men cezası, Paul Pogba'nın 2023 yılında doping testlerini geçememesi sonucunda verilmişti. Fransız orta saha oyuncusunun vücudunda yüksek seviyede testosteron olduğu tespit edilmiş ve 'B' numunesinin sonuçları da pozitif çıkmıştı. Fransız oyuncu şimdi davasını Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) taşıyor.

Paul Pogba şaşırttı: Dürüst olmak çok zor

'TAMAMEN DÜRÜST OLMAK ZOR'

Uzun sürenin ardından suskunluğunu bozan Paul Pogba, Forbes'e konuştu. Yıldız futbolcu, men cezası ile ilgili bir soru üzerine şunları söyledi: "Tamamen dürüst olmak zor. Kendimi bildim bileli futbol hayatımın bir parçası. Ancak ailem, inancım, arkadaşlarım ve beni destekleyen taraftarlarım var. Bu da işleri kolaylaştırıyor. Her şey iyi olacak."

Haberin Devamı

'TÜM YOLLAR TEMYİZE ÇIKIYOR'

31 yaşındaki futbolcu, adını temize çıkarma çabaları hakkında ise şu yorumu yaptı: "Bu konuda çok fazla konuşamasam da, tüm yollar temyiz tarihine çıkıyor. O zamana kadar odak noktam formda kalmak ve temyizi dört gözle beklemek." Pogba'nın Juventus'la 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Bu durumda Manchester United'ın eski yıldızı ağustos 2027'ye kadar oynayamayacak ve bu tarihte 35 yaşına girmiş olacak.

YORUM YAZ