(ÖZET) İngiltere - Slovenya maçı golsüz sona erdi! Tarihte bir ilk

İngiltere, EURO 2024 C Grubu'nun 3'üncü ve son haftasında Slovenya ile kozlarını paylaştı. İngiltere, puanını 5 yaptı ve lider olarak gruptan çıktı. Slovenya ise grubu en iyi 3.'ler arasında tamamladı ve 24 yıl sonra katıldıkları Avrupa Şampiyonası'nda son 16'ya kaldılar. Kritik maça dair tüm detaylar fanatik.com.tr...

(ÖZET) İngiltere - Slovenya maçı golsüz sona erdi! Tarihte bir ilk

EURO 2024 C Grubu'nun 3'üncü ve son haftasında İngiltere ile Slovenya karşı karşıya geliyor. EURO 2024 C Grubu'nun 3'üncü ve son haftasında İngiltere ile Slovenya karşı karşıya geldi. 

Haberin Devamı

İngiltere ve Slovenya arasındaki müsabakada Fransa Futbol Federasyonu'ndan Clement Turpin görev alıyor. Clement Turpin'in yardımcılıklarını Nicolas Danos ve Benjamin Pages üstlendi.

İlk yarıda iki takım da pozisyonlar bulmasına rağmen gol sesi çıkmadı ve 45 dakikalık bölüm 0-0’lık skorla tamamlandı.

(ÖZET) İngiltere - Slovenya maçı golsüz sona erdi Tarihte bir ilk

LİDER İNGİLTERE!

Müsabakanın ikinci yarısında da tarafların golü bulamamasıyla karşılaşma berabere sonuçlandı. İkinci maçlar sonunda son 16 turuna çıkmayı garantileyen İngiltere, puanını 5’e yükselterek C Grubu’nu liderlikle tamamladı.

(ÖZET) İngiltere - Slovenya maçı golsüz sona erdi Tarihte bir ilk

TARİH YAZDILAR! 

Slovenler, 24 yıl sonra katıldıkları dev turnuvada son 16'ya kalarak tarihi bir başarı elde ettiler. Slovenya, 3 puanla en iyi 3.ler arasında yer almayı garantiledi. 

YORUM YAZ