ÖZET | Hatayspor-Kasımpaşa maç sonucu: 1-0

Hatayspor ile Kasımpaşa, Süper Lig'in 23. haftasında kozlarını paylaştı. Alt sıraları yakından ilgilendiren maçta iki takım da 3 puandan başka bir şey düşünmüyordu. Volkan Demirel'in ekibi Hatay, Selçuk İnan'ın takımı Kasımpaşa'yı Christian Atsu'nun 90+7'de attığı frikik golüyle 1-0 devirmeyi başardı.

ÖZET | Hatayspor-Kasımpaşa maç sonucu: 1-0

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Hatayaspor ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Alt sıralardan kurtulmak isteyen iki takımın karşılaşmasında ev sahibi ekip 90+7. dakikada serbest vuruştan Atsu'nun attığı golle mücadeleyi 1-0 kazanmayı başardı.

Haberin Devamı

FALL İMKANSIZI BAŞARDI

36. dakikada savunmanın arkasına gönderilen topa Kasımpaşa'da Fall hareketlendi. Ceza sahası dışına çıkan kaleci Erce'den de sıyrılan Fall'ın çaprazdan boş kaleye yaptığı vuruşta top direğe çarparak auta gitti.

90+7'DE HAYAT ÖPÜCÜĞÜ

Hatayspor maçın son anlarında bir serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Atsu'nun sert şutunda top sağ köşeden filelere gitti. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Hatayspor sahadan 1-0 galibiyetle ayrılan taraf oldu.

Bu skorun ardından Hatayspor puanını 23'e yükselterek, 14. sıraya yükseldi. Kasımpaşa ise 22 puanla 16. sırada bulunuyor.

Adana Demirspor gelecek hafta deplasmanda Hatayspor'a konuk olacak. Kasımpaşa ise sahasında Antalyaspor ile karşılaşacak.

Haberin Devamı

ÖNEMLİ DAKİKALAR

Maç başladı.

4. dakikada Hajradinovic'in çaprazdan yaptığı vuruşta top kalecide kaldı.

34. dakikada Chouiar'ın pasında topla buluşan Ben Ouannes'in yerden sert şutunda top kaleci Erce'de kaldı.

35. dakikada Kasımpaşa'da Fall, kaleciden de sıyrıldı, ancak boş kaleye yaptığı vuruşta top direğe çarparak auta gitti.

İlk yarı sona erdi.

İkinci yarı başladı.

63. dakikada Ribeiro'yu arkadan faul yaparak indiren Eysseric sarı kart gördü.

66. dakikada sağ kanattan son çizgiye inen Fall'ın ceza sahasına çevirdiği topa Eysseric kafayı vurdu. Top yandan auta gitti.

86. dakikada yerden Kasımpaşa ceza sahasına gönderilen topa El Kaabi vurdu. Top üstten auta  gitti.

 

Hatayspor-Kasımpaşa 11'ler:

HATAYSPOR: Erce, Kerim, Burak Bekaroğlu, Burak Yılmaz, Engin Can, Boudjemaa, Dudziak, Rayane Aabid, El Kaabi, Kaan Kanak, Ze Luis.

KASIMPAŞA: Erdem, Fabiano, Tarkan, Donk, Yasin, Tırpan, Hajradinovic, Eysseric, Ben Ouannes, Chouiar, Fall.

YORUM YAZ