MENÜ

Nürnberg'de milli futbolcumuz Can Yılmaz Uzun'un büyük üzüntüsü! Gözyaşlarını tutamadı...

Almanya Bundesliga 2 ekiplerinden Nürnberg'in formasını giyen milli oyuncularımızdan Can Yılmaz Uzun, takımının Paderborn'a 2-0 mağlup olduğu karşılaşmada yaşadığı şanssızlık nedeniyle büyük üzüntü yaşarken kenara gelmesiyle birlikte gözyaşlarını tutamadı.

Nürnberg'de milli futbolcumuz Can Yılmaz Uzun'un büyük üzüntüsü! Gözyaşlarını tutamadı...

Almanya Bundesliga 2'de milli oyuncularımızdan Can Uzun'un formasını giydiği Nürnberg'in düşüşü sürüyor. Sahasında ağırladığı Paderborn'a 2-0 mağlup olan Nürnberg'in ligdeki galibiyet hasreti 5 maça çıktı.

Haberin Devamı

Nürnberg'in yıldızlarından Can Yılmaz Uzun, Paderborn maçında yaşadığı şanssız durum sonrası büyük bir üzüntü yaşadı. Milli oyuncu, saha içerisinde yaşadığı şanssızlık sonrası kenara geldiğinde gözyaşlarına hakim olamadı.

Nürnbergde milli futbolcumuz Can Yılmaz Uzunun büyük üzüntüsü Gözyaşlarını tutamadı...

PENALTIDA BÜYÜK ŞANSSIZLIK

Paderborn, deplasmanda oynadığı Nürnberg maçının 10. dakikasında Adriano Grimaldi'nin attığı golle öne geçmeyi başarmıştı. Ev sahibi ekip, ilk yarıyı bu skorla geride kapatsa da ikinci yarının ilk bölümünde penaltıdan skoru eşitleme şansını yakaladı. Penaltı vuruşunu kullanan Can Yılmaz Uzun, kaleciden dönen topu ağlara göndermeyi başarsa da penaltı vuruşu sırasında iki kez topa dokunduğu için ağlara giden top gol geçerliliği kazanmadı. 55. dakikada yaşanan bu şanssız an sonrası ise 61. dakikada Paderborn'da Visar Musliu, farkı 2'ye çıkaran golü attı.

Haberin Devamı

Nürnbergde milli futbolcumuz Can Yılmaz Uzunun büyük üzüntüsü Gözyaşlarını tutamadı...

MORALİ ÇOK DÜŞMÜŞTÜ

Can Yılımaz Uzun'un kaçırdığı penaltı sonrası yaşadığı moralsizlik yüzünden okunuyordu ki hocası Cristian Fiel, genç yıldızı 68. dakikada kenara aldı. Oyun alanının kenarında Fiel, gidip Can Yılmaz Uzun'u teselli etse de milli oyuncumuz, kulübeye oturmasıyla birlikte gözyaşlarına hakim olamadı.

Saha içerisinde yaşadığı şanssızlık nedeniyle moralsiz olan Can Yılmaz Uzun, yüzünü elindeki takım üstüyle kapattı ve gözyaşlarıyla büyük bir üzüntü yaşadı.

YORUM YAZ