Novak Djokovic'ten Hande Baladın itirafı! Malum olay sonrası Djokovic muradına erdi

2023'te Voleybol Kadın A Milli Takımımız Sırbistan'ı yenerek Avrupa Şampiyonu dönem Hande Baladın'ın paylaşımını beğenerek ülkesi Sırbistan'da tepki toplayan dünyaca ünlü tenisçi Novak Djokovic'ten aylar sonra Hande Baladın itirafı geldi. İşte detaylar.

Novak Djokovic'ten Hande Baladın itirafı! Malum olay sonrası Djokovic muradına erdi

Geçtiğimiz yıl Filenin Sultanları'nın Sırbistan'ı devirip Avrupa Şampiyonu olmasının ardından, takımımızın önemli isimlerinden biri olan Hande Baladın bir zafer paylaşımı yapmış ve "Çok istedik seni. Yılların emeği! Şampiyonuz" notunu düşmüştü. Sırp tenisçi Novak Djokovic, Baladın'ın bu paylaşımını beğenince ülkesi Sırbistan'da yoğun eleştirilerin odağından kalmış ardından da beğenisini geri çekmişti. 

Haberin Devamı

MURADINA ERDİ

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları tenis branşı tek erkeklerde İspanyol Carlos Alcaraz'ı 7-6'lık setlerle 2-0 yenerek altın madalya kazanan Sırp Novak Djokovic, TRT Spor'a konuştu ve hem Türkiye hem de Hande Baladın hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye'ye gittim ama yakın zamanda değil. 3 yıl önce Türkiye - Sırbistan basketbol maçını izlemek üzere İstanbul'a gitmiştim. Türkiye'yi seviyorum. En güzel ülkelerde birisi. Umarım yakın zamanda tekrardan ziyaret edebilirim."

"Sizin sporcularınızı da takip ediyorum. Aslında dün Hande Baladın ile görüştüm. Ona ve Türkiye Voleybol Milli Takımı'na iyi şanslar diledim"

 

YORUM YAZ