Nihat Kahveci'den Fenerbahçe yorumu : O pozisyon gol olsaydı...

Süper Lig'in ilk haftasında sahasında Adana Demirspor'u konuk eden Fenerbahçe, rakibini Edin Dzeko'nun attığı golle 1-0 mağlup etmeyi başardı. Mücadeleyi yorumlayan Nihat Kahveci, dikkat çeken ifadeler kullandı. İşte detaylar...

Nihat Kahveci'den Fenerbahçe yorumu : O pozisyon gol olsaydı...

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Adana Demirspor'u sahasında 1-0 mağlup etti. Nihat Kahveci, Kontraspor YouTube kanalında Sarı-Lacivertliler'i değerlendirdi.

Haberin Devamı

"O pozisyon gol olsaydı eğer..."

Oyun olarak Fenerbahçe’nin ne iyi ne de kötü performans sergilediğini düşünen Kahveci, "Fenerbahçe taraftarları, 'Geçen sene 99 gol attık 99 puan aldık. Ligin ilk maçı zordur. Öyle ya da böyle maçı kazandık' diyebilirler. Ama özellikle son dakikalardaki o Yusuf Barasi’nin pozisyonunu rakibe vermemelisin.

Nihat Kahveciden Fenerbahçe yorumu : O pozisyon gol olsaydı...

O gol olsaydı eğer bambaşka bir durumdan bahsedilirdi. Fenerbahçe beklediğim kadar iyi oynamadı ama kötü de diyemeyiz" şeklinde ifade etti.

"Oyundan çıkana kadar sahanın en iyisiydi"

Fenerbahçe’nin yeni transferi Saint Maximin’i övgülere boğan Kahveci, "Oyundan çıkana kadar sahanın en iyisiydi. Fenerbahçe’de attığı dribblingler kestiği ortalar ve Dzeko’ya yaptığı asist ile net bir şekilde Maximin’di. Muhteşem bir asist yaptı. Fenerbahçe’nin bütün ataklarında ya orta açandı ya dribbling yapandı ya da paslarıyla fark yaratan adamdı. Bütün aksiyonlarda vardı. 10 üzerinden 10 performans" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Nihat Kahveciden Fenerbahçe yorumu : O pozisyon gol olsaydı...

YORUM YAZ