Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misli'den günün şampiyon tercihleri

İspanya – Sırbistan: Maç Sonucu 1 (1.25 yerine 1.27)                       

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan İspanya – Sırbistan karşılaşmasında Misli yazarı Gökhan Abdik, karşılaşmadan İspanya’nın galip ayrılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Gökhan Abdik’in Yorumu

İspanya önce İsviçre ardından Danimarka galibiyetleriyle kendine geldi. Sırbistan da İsviçre’yi geçti. İki takım arasında Belgrad’taki ilk maç 0-0 bitmişti. İspanya o maçın telafisini bu maçta yapacaktır ve Cordoba’da kazanacaktır.

Litvanya – Romanya: Maç Sonucu 2 (1.36 yerine 1.38)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Litvanya – Romanya karşılaşmasında Misli yazarı Görkem Tezer, karşılaşmadan Romanya’nın galip ayrılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Görkem Tezer’in Yorumu

Haberin Devamı

Son dönem katıldığı turnuvalarda başarılı sonuçlara imza atan Romanya, son olarak EURO 24 maçlarında da iyi bir grafik yakalamıştı. Şu an bulundukları grup ise onlar için şu ana kadar kolay geçti diyebilirim. Oynadıkları üç maçtan da galip gelirlerken, tam dokuz atmayı başardılar. Ev sahibi Litvanya ise grubun zayıf halkası olarak dikkat çekiyor. Henüz puan almayı başaramadılar. Konuk ekip Romanya'nın bu deplasman da galibiyetle ayrılması muhtemel duruyor. MS 2 tercihine güveniyorum.

Kolombiya – Şili: Maç Sonucu 1 (1.27 yerine 1.29)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Kolombiya – Şili karşılaşmasında Misli yazarı Ozan Gür, karşılaşmadan Kolombiya’nın galip ayrılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Ozan Gür’ün Yorumu

Kolombiya, gruptaki ilk yenilgisini Bolivya deplasmanında aldı. Yenilgiye rağmen oyunun büyük bölümünde iyi olan taraf Kolombiya olurken, son dönemdeki etkin yükseliş göz ardı edilemez. Şili, formsuz ve öz güvenden uzak bir görüntüde. Uzun süredir maç kazanamayan Şili, formda rakibi karşısında zorlanacaktır. İyi oyunla güven veren Kolombiya, seyircisi önünde hata yapmayacaktır.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Misli’den yeni üyelere 50+100 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+100 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

 

YORUM YAZ