Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Rigas Skola – Galatasaray: İlk Yarı Sonucu 2 (1.57 yerine 1.60)                       

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Rigas Skola – Galatasaray karşılaşmasında Misli yazarı Sabri Ugan, karşılaşmanın ilk yarısından Galatasaray’ın galip ayrılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Sabri Ugan’ın Yorumu

Galatasaray'da Muslera cezası, Osimhen sakatlığı nedeniyle yoklar. Sallai Avrupa listesinde yer almıyor. Kaleci Günay Güvenç PAOK karşısında başarılı göründü. Buna karşılık Osimhen'in yokluğu Rigas Skola ceza alanı içindeki baskıyı etkileyecektir. Burada da Mauro Icardi'nin golcü kimliğinin devreye gireceğini düşünüyorum. Bu maç öncesinde Galatasaray'daki tek soru işaretim Barış Alper Yılmaz'daki gözle görülür form düşüklüğü. O da gününde olursa, farklı bir galibiyetten söz etmek yanlış olmaz. Rigas Skola, Letonya Ligi'nde lider ve yüksek bir kazanma alışkanlıkları hemen göz çarpıyor. Buna karşılık Galatasaray'la arasında yüksek bir kalite farkı var. Burada oran risk hesabı yaparak, Galatasaray'ın ilk yarıyı önde tamamlama ihtimalini ön planda tutuyorum. Sürprizim Gabriel Sara golü.

Haberin Devamı

Twente – Fenerbahçe: İlk Yarı Sonucu X (2.11 yerine 2.15)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Twente – Fenerbahçe karşılaşmasında Misli yazarı Sabri Ugan, karşılaşmanın ilk yarısının beraberlikle sonuçlanacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Sabri Ugan’ın Yorumu

Jose Mourinho, Süper Lig-Avrupa git gelinde mutlaka 11'de değişiklik yaparak ilerleyecek gibi duruyor. Bu maçta da rotasyon görme ihtimalimiz yüksek. Twente sezona sıkıntılı başlasa da Hollanda'da son 3 lig mücadelesini kazandı. Avrupa Ligi'nde de Manchester United beraberliğiyle başladılar. Twente genç ve atletik bir ekip. Ön alan presi, oyunlarının çok önemli bir parçası. Bu presten rakipler çıktığında ise zaman zaman savunmada sorunlar yaşayabiliyorlar. Mourinho her ne kadar düşük tempoyla bu maça başlamak istese de oyunun akışı bize karşılıklı goller izletecektir.

Beşiktaş – Eintracht Frankfurt: Karşılıklı Gol Var (1.39 yerine 1.41)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Beşiktaş – Eintracht Frankfurt karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever, karşılaşmada karşılıklı goller atılacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

Bundesliga'ya Dortmund yenilgisiyle başlayan Frankfurt, sonrasında 4 lig maçını da kazandı. Avrupa Ligi'nde ise 3-1 öne geçtikleri Viktoria Plzen mücadelesinde son dakikada yediği 2 golle 1 puana razı oldular. İstanbul'daki maçı mutlak kazanılması gereken bir mücadele olarak görüyorlar. Dolmabahçe'de karşılıklı goller izleyebiliriz. 4-0'lık Ajax deplasmanında adeta şok olan Giovaani van Bronckhorst, bu kez Immobile'yi yedek bırakmayacaktır. Ayrıca Gedson, Rafa Silva, Joao Mario gibi net isimlerin de oynamasını bekliyorum. Öte yandan Kayserispor maçında olmayan Masuaku ve Svensson'un da dönmeleri bekleniyor.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Misli’den yeni üyelere 50+100 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+100 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

YORUM YAZ