Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Slavia Prag – Union Saint-Gilloise: Maç Sonucu 1 (1.77 yerine 1.80)                       

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçenekleri bulunan Slavia Prag – Union Saint-Gilloise karşılaşmasında Misli yazarı Tuna Yurdakul, ev sahibinin galip geleceğini düşünüyor.

Misli Yazarı Tuna Yurdakul’un Yorumu

Çekya Ligi'nde şampiyonluğu 3 puanla kaçıran Slavia Prag, Şampiyonlar Ligi hayali için bu turu geçmek zorunda. Geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Milan'a elenmişlerdi. Deplasman ekibi ise hücum hattında kabuk değişikliği yaşıyor. İki forvetini de transfer döneminde kaybeden Belçika temsilcisi Mohamed Amoura'yı Wolfsburg'a sattı. Tur için deplasman ekibinin işinin çok zor olduğunu düşünüyorum. Tecrübeli ev sahibi ekibin ilk maçı kazanacağını düşünüyorum. İlk tercihim MS 1. Oran artırmak isteyenler 1,5 üst ve ev sahibi kazanır oynayabilir. 

Haberin Devamı

St. Gallen - Slask Wroclaw: Maç Sonucu 1 (1.38 yerine 1.40)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan St. Gallen - Slask Wroclaw karşılaşmasında Misli yazarı Kerim Can Özdal, St. Gallen galibiyetini öneriyor.

Misli Yazarı Kerim Can Özdal’ın Yorumu

Saint Gallen, İsviçre Ligi'ne 1-0'lık Winterthur mağlubiyetiyle kötü başlamıştı ama sonrasında hem önceki turdaki Tobol maçlarını hem de ligdeki 2 maçı kazanıp ritmini buldu. Kazandıkları bu 4 maçın 3'ünde rakiplerine 4'er gol attılar. Karlen, Fazliji ve Nuhu'nun sakatlıkları var ama eldeki isimler yeterli. Polonya ekibi Slask ise sezona kötü başladı. Önceki turda Riga'ya deplasmanda 1-0 yenilip rövanşı 3-1 kazanarak turladılar ama rövanşta da zorlandılar. Rakibin 10 kişi kalması işlerine çok yaradı. Saint Gallen'e evindeki bu maçta güveniyorum.

Palmeiras SP - Flamengo: X-2 Çifte Şans (1.27 yerine 1.29)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Palmeiras SP - Flamengo karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever, konuk ekibin sahadan en az 1 puanla ayrılmasını bekliyor.

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

Ligde Sao Paulo yenilgisiyle zirveyi kaybeden Flamengo, kupada ise oldukça avantajlı. 2-0'lık skorla ilk maçta galibiyete ulaştılar. Palmeiras'ın Serie A'da 7 maçlık iç saha galibiyet serisi, Vitoria yenilgisiyle sona ermişti. Son 3 haftada sadece 1 puan alabildiler. Aşağıya doğru bir grafik çiziyorlar. Flamengo'nun bu deplasmanda kaybetmeyeceğini düşünüyorum.

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

YORUM YAZ