Misli’den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misli’den günün şampiyon tercihleri

Dinamo Minsk - Ludogorets: Çifte Şans 1-X (1.43 yerine 1.45)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Dinamo Minsk – Ludogorets karşılaşmasında Misli yazarı Pro Analiz, ev sahibi ekibin yenilmeyeceğini düşünüyor.

Misli Yazarı Pro Analiz’in Yorumu

Avrupa kupaların ön elemelerinde Ludogorest, son 9 deplasman maçında sadece 1 kez galip gelebildi.

Boca Juniors - Banfield: Maç Sonucu 1 (1.69 yerine 1.72)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Boca Juniors – Banfield karşılaşmasında Misli yazarı Barış Keklik, ev sahibi ekibin kazanmasını bekliyor.

Misli Yazarı Barış Keklik’in Yorumu

Diego Martinez yönetimindeki Boca, ikinci turda hayal kırıklığı yaratıyor. Çıktıkları yedi maçta yalnızca iki galibiyet alabildiler ve bence Cordoba maçı haricinde tüm maçlarda seviyelerinin altında oynadılar. Yine de kaliteli ayaklara sahip oldukları için her zaman rekabetçi olabilecek bir güce sahipler. Banfield tarafının da pek iyi devam ettiğini söyleyemeyiz ve açık ara en golcü oyuncuları olan Milton Gimenez’i şimdiki rakipleri Boca Juniors’a kaptırdılar. Son durumlara baktığımızda Boca Juniors galibiyeti denenebilir.

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

YORUM YAZ