Misli'de günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misli'de günün şampiyon tercihleri

Anadolu Efes – Fenerbahçe: Toplam Sayı Alt/Üst (Uz. Dahil) 157.5 Üst (1.45 yerine 1.53)                       

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçenekleri bulunan Anadolu EfesFenerbahçe karşılaşmasında Misli yazarı Gökhan German, karşılaşmada en az 158 sayı atılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Gökhan German’ın Yorumu

Euroleague'de Türk derbisi. İki takım Cumhurbaşkanlığı Kupası finalinde karşılaşmış ve maçı Anadolu Efes, 83-82 kazanmıştı. Efes, Euroleague'e de deplasmanda Bologna galibiyeti ile başladı. Fenerbahçe ise güçlü Olympiakos'u İstanbul'da devirdi. Bu maçta sakatlanan Wilbekın sezonu kapadı. Tarık Biberoviç'in de sakatlığı sürüyor. Efes'te ise Hollatz bu maçta oynamayacak. Ben yine benzer bir maç bekliyorum. Çekişmeli ve yüksek skorlu bir oyun olur. 157.5 barajı aşılır tercihim üst.

Haberin Devamı

İtalya – Belçika: Maç Sonucu 1 (1.73 yerine 1.76)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçenekleri bulunan İtalya – Belçika karşılaşmasında Misli yazarı Ozan Gür, karşılaşmadan İtalya’nın galip ayrılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Ozan Gür’ün Yorumu

İtalya, geri kalan fikstürde 4 maçın 3’ünü ülkesinde oynayacak. Liderlik için ciddi bir avantaja sahipler ve oyun anlamında Spaletti önderliğinde gelişimleri devam ediyor. Belçika, Fransa mağlubiyetinde topun sahibi olmasına rağmen rakibin savunma disiplini bozmakta zorlandı. İtalya, Fransa kadar savunmada güçlü olmasa da kazanmaya yönelik hamleleri başarıyla uyguluyor. Güç kantarında İtalya daha ağır basıyor ve İtalya galibiyeti, değerli bir tercih olarak karşımıza çıkıyor. Alternatif için önerim ise toplam gol sayısı 2,3 bahsi.

Letonya – K Makedonya Cum.: Maç Sonucu 2 (1.78 yerine 1.81)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçenekleri bulunan Letonya – K Makedonya Cum. karşılaşmasında Misli yazarı Mert Artun, karşılaşmadan K Makedonya’nın galip ayrılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Mert Artun’un Yorumu

Makedonlar geçen ay grubun ilk maçında Faroe Adaları deplasmanından 1-1’lik beraberlikle döndükten sonra iç sahada Ermenistan’I maçın ikinci yarısını 10 kişi oynamalarına rağmen 2-0 yenerek liderlik koltuğuna oturdular. Letonya da Ermenistan deplasmanında 4-1 kaybetti ve evinde Faroe Adaları’nı 1-0’lık skorla geçti.Konuk ekipte stoper Zajkov KK cezalısı. Makedonya rakibi ile son iki tanesi 2019’da olmak üzere 3 maç yaptı bugüne kadar ve bu üç maçı da kazandı. Seriye devam edeceklerini düşünüyorum.

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Misli’den yeni üyelere 50+100 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+100 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

YORUM YAZ