Misli'de günün en çok oynanan maçları

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!

Misli'de günün en çok oynanan maçları

Türkiye – Karadağ: Maç Sonucu 1

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Türkiye – Karadağ mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %50’si karşılaşmadan Türkiye’nin galip çıkacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Safa Can Konuksever’in Tercihi: Maç Sonucu 1 ve 1.5 Üst

Sakatlıkları nedeniyle Mert Günok ve İsmail Yüksek kadrodan çıkartılmıştı A Milli Takım’da. Kalede Uğurcan Çakır olacaktır. Uğurcan zaten yüzde 84’lük kurtarış yüzdesiyle şu anda Süper Lig’in en formda kalecisi. Merkezde Atakan ilk kez forma giyebilir. Hakan Çalhanoğlu, Kerem Aktürkoğlu, Yunus Akgün gibi formda oyuncularımız da mutlaka 11’de olur. Üstelik bu kez Ferdi de hazır. A Milli Takımımız Karadağ karşısında, Samsun’daki maçı kazanacaktır. Oranı yükseltmek adına 1.5 Üst bahsi de eklenebilir.

Haberin Devamı

Bosna Hersek – Almanya: Maç Sonucu 2

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Bosna Hersek – Almanya mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %40’ı karşılaşmadan Almanya’nın galip çıkacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Kerim Can Özdal’ın Tercihi: Ev Sahibi 0.5 Üst

Gruptaki ilk maçında Hollanda'ya 5-2 kaybeden Bosna Hersek, attığı 2 golle rakibini zorladı ama maç 3-2 devam ederken 88'den sonra 5-2'ye geldi. Demirovic ve Edin Dzeko golleri atan isimlerdi. Favori Almanya olsa da Bosna Hersek'in de skor üretme ihtimalini yüksek görüyorum. Macaristan deplasmanında defansif oyunla 0-0'la 1 puan aldılar ama Almanya'ya karşı sadece savunma yapmanın yeterli olmayacağının farkında olacaklardır. İç sahada onlar da pozisyon bulur. Kalede Neuer ve Ter Stegen'in yanı sıra hücum hattından da Musiala ve Kai Havertz'in kadroda olmadığı Almanya, zorlanabilir. Ev sahibi 0.5 üstü ideal duruyor.

Macaristan – Hollanda: Maç Sonucu 2

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Macaristan – Hollanda mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %42’si karşılaşmadan Hollanda’nın galip çıkacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Onur Akpınar’ın Tercihi: 2.5 Üst

Avrupa Şampiyonası'nda beklentileri karşılayamayan Macaristan, Uluslar Ligi'ne de iyi başlayamadı. İlk iki maçta skor üretemediler ve sadece bir puan alabildiler. Hollanda, Almanya ile liderlik mücadelesi verecek. Hücumda iyi görüntüye sahipler. Direkt hücum ediyorlar ve maçlarda bölüm bölüm izlemesi keyifli takım oldular. Macaristan'ın reaksiyon vereceğini düşünüyorum. Karşılıklı gollerle maçın 2,5 üstüne taşınmasını bekliyorum.

Haberin Devamı

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

 

YORUM YAZ