Misli’de günün en çok oynanan maçları

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!

Misli’de günün en çok oynanan maçları

Beşiktaş – Eyüpspor: Maç Sonucu 1

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Beşiktaş – Eyüpspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %64’ü karşılaşmadan Beşiktaş’ın galip çıkacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Sabri Ugan’ın Tercihi: Maç Sonucu 1

Eyüpspor son maçında Kayseri'de 2-0 öndeyken 2 puan bıraktı. Her ne kadar direkten dönen topla galibiyeti kaçırmış olsalar da oyun bende soru işareti bıraktı. Beşiktaş karşısında sürpriz yapma ihtimallerini düşük görüyorum. Beşiktaş kaliteli oyunculardan kurulu kadrosu ve sonuca gitmekte usta isimleriyle bu maçı kazanacaktır.

Leverkusen – Wolfsburg: Maç Sonucu 1

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan B. Leverkusen – Wolfsburg mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %53’ü karşılaşmadan B. Leverkusen’in galip çıkacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli Yorumcusu Halil İbrahim Ağış’ın Tercihi: İlk Yarı Sonucu 1

Sürpriz Leipzig mağlubiyeti sonrası ligde Hoffenheim deplasmanında 4-1 kazanan Bayer Leverkusen hafta arası Şampiyonlar Ligi Grubu ilk maçında konuk olduğu Feyenoord önünde çıkışını devam ettirip 4-0 kazandı. Xabi Alonso’nun öğrencileri mutlaka bu iç saha mücadelesinde taraftarı önünde baskılı bir futbolla başlayacaktır. Wolfsburg ise bu sezon beklentilerin altında kalarak savunma hattı olarak büyük sıkıntılar yaşıyor. Özellikle iç sahada çıktığı 2 maçı kaybeden konuk ekip sadece Holstein Kiel karşısında kazandı. Bu zorlu karşılaşmada güçlü rakibine karşı işleri kolay olmayacak. Taraftarının önünde moralli olarak sahaya çıkacak olan Bayer Leverkusen ilk yarıyı önde bitireceklerdir.

Manchester City – Arsenal: Maç Sonucu 1

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Manchester City – Arsenal mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %43’ü karşılaşmadan Manchester City’nin galip çıkacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Özkan Öztürk’ün Tercihi: Maç Sonucu 1

Manchester City, yine ligi domine ederek başladı. 4’te 4 yaptılar. Haaland çok formda. 4 maçta 9 gol atarak yüne rekor kırdı. Arsenal de bu sezon yine şampiyonluk mücadelesi verecek bu çok net. İki ekip de hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde İtalyan takımlarıyla berabere kaldı. Arsenal’de Odegaard yok, City’de De Bruyne’nin durumu belirsiz ama oynaması beklenmiyor. City, daha geniş ve daha kaliteli bir kadroya sahip. Bu mücadelede galip gelen City olacaktır.

Haberin Devamı

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

 

YORUM YAZ