Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!

Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

Galatasaray - Young Boys: Maç Sonucu 1

Haberin Devamı

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Galatasaray - Young Boys mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %20’si Galatasaray’ın 90 dakika sonunda galip geleceğini düşünüyor.

Misli Yazarı Cengiz İzmitli’nin Tercihi: İlk Yarı Sonucu 1

Galatasaray, İsviçre'de kabus gibi bir maç oynadı. Skor 2-0'ken 3-0 olabilirdi; sakatlanan Fernando Muslera'nın yerine devrede kaleye geçen Günay Güvenç maçın kopmasını engelledi. Michy Batshuayi kenardan gelip 6 dakikada 2-2 yaptı ama gün sonunda tabelada 3-2 Young Boys üstünlüğü yazıyordu... Rövanşta Davinson Sanchez (sakat) ve Abdülkerim Bardakcı (cezalı) olmayacak. Stoperde "Kaan Ayhan & Victor Nelsson" ikilisini izleyeceğiz. Batshuayi'nin ilk 11 başlaması bekleniyordu ancak TD Okan Buruk son basın toplantısında bunu %100 destekleyen açıklamalar yapmadı; karar maç saati verilecek... "İlk gol" önemli. Young Boys, alt liglerden zayıf takımla oynadığı kupa maçı haricinde deplasmanda bu sezon 3 karşılaşmaya çıktı; 3'ünde de ilk golü kalesinde gördü. Servette ve St. Gallen o "ilk gol" sonrası arkasına bakmadan galibiyet elde etti. Galatasaray da aynısını yapmalı. İlk 45'te ilk golü atmalı, arkasına bakmadan ŞL biletini cebine koymalı. Taraftar desteğiyle koyacaktır da!

Haberin Devamı

Vallecano - Barcelona: Maç Sonucu 2

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı İzle & Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Vallecano - Barcelona mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %57’si mücadelede konuk ekibin galibiyetine oynuyor.

Misli Yazarı Sezer Kenar’ın Tercihi: Karşılıklı Gol Var

Sezona iki deplasman maçıyla başlayan Vallecano, bu maçlardan 4 puan çıkararak iyi sinyaller verdi. Barcelona ise Hansi Flick yönetiminde çıktığı 2 maçı da 2-1 kazandı. Lewandowski sezona oldukça iyi başladı. Oldukça keyifli bir maç bekliyorum. Vallecano evindeki son 6 maçta da Barcelona’ya gol atmayı başardı. Formda başlamışlarken karşılıklı gol var seçeneği değerlendirilebilir.
Sparta Prag - Malmö
: Maç Sonucu 1

Haberin Devamı

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Sparta Prag – Malmö mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %39’u maçtan Sparta Prag’ın galibiyetle ayrılmasını bekliyor.

Misli Editörü Tuna Yurdakul’un Tercihi: Toplam Gol 2-3

İsveç'te oynana maçta hızlı bir başlangıç yapan iki takım keyifli bir ilk yarı izletmişlerdi. Talihsiz bir kendi kalesine atılan golle ilk yarıyı Sparta Prag 1-0 önde tamamlamıştı. Maçın devamında iki takımında çokça gol girişimi olmasına rağmen son dakikalara doğru uzaktan atılan bir şutla maçı Sparta Prag 2-0 kazanmıştı. Malmö'nün bu maçta riskleri alması gerektiğini biliyoruz. Risk alan Malmö defansta açıklar vermesi çok muhtemel. İlk maçta olduğu gibi toplam skorun 2 veya 3 olacağını düşünüyorum.

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

YORUM YAZ