Misli’de günün en çok oynanan maçları

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!

Misli’de günün en çok oynanan maçları

Kopenhag - Banik Ostrava: Maç Sonucu 1

Haberin Devamı

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Kopenhag - Banik Ostrava mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %49’u Kopenhag’ın maçı alacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Tuna Yurdakul’un Tercihi: 3.5 Alt

Ev sahibi Kopenhag, bir önceki turda zayıf rakibini 3-0 ve 5-1'lik skorlarla geçmişti ama geçtiğimiz hafta sonu iç sahada 10 kişi kalan Randers'a karşı galibiyet golünü atamadı ve 1-1 berabere kaldı. Kopenhag'ın henüz ritmini bulamadığını çok net gördük. Deplasman ekibi Banik ise hafta sonu maç yapmadı. Sezonun hemen başında 3 gün arayla maç oynayacak Kopenhag'ın ritmini bulacağı maçın bu maç olmadığını düşünüyorum. Banik'in ise turu ikinci maça götürme isteğiyle beraber maçta 4 golün gelmeyeceğini düşünüyorum. İlk tercihim 3,5 alt. Risk almak isteyenler 2,5 alt deneyebilir.

Haberin Devamı

Slavia Prag – Union Saint Gilloise: Maç Sonucu 1

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçenekleri bulunan günün öne çıkan maçlarından Slavia Prag – Union Saint Gilloise mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %19’u tercihini ev sahibinden yana kullanıyor.

Misli Yazarı Özkan Öztürk’ün Tercihi: 2.5 Alt

Slavia Prag, kendi liginde 3 maçta 7 puan topladı. Bu 3 maçta kalelerinde gol de görmediler. İyi savunma yapıyorlar. Aynı zamanda iç sahada çok etkililer. U. S Gilloise, sezona süper kupa şampiyonluğu ile girmişti. Ligde de iki maçta 4 puanları var. Deplasmanda daha dengeli bir takım görüntüsündeler. Bu deplasmanda da kontrollü olacaklardır. Gollü bir maç beklemiyorum.

Jagiellonia Bialystok - Bodo Glimt: 2.5 Üst

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle seçenekleri bulunan günün öne çıkan maçlarından Jagiellonia Bialystok - Bodo Glimt mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %25’i maçta en az 3 gol bekliyor.

Misli Yazarı Görkem Tezer’in Tercihi: Karşılıklı Gol Var

Jagiellonia bir önceki turda Pululu ve Balleste'nin etkili oyunlarıyla Panevezys'i rahat geçmeyi başardı. Son dönemde başarılı sonuçlara imza atıyorlar ve form seviyeleri yüksek ancak bu sefer rakipleri Norveç'in güçlü ekiplerinden Bodo Glimt. Konuk ekip ise bir önceki turda Rigas karşısında pek zorlanmadı ancak yerel ligde oynadığı maçlara da baktığımızda savunma hattında sorunlar yaşadıklarını söyleyebilirim. Gol yollarında pek sorun yaşamasalar da savunmaları bana güven vermiyor. Bu zorlu eşleşmenin ilk ayağında, önerim KG Var tercihi olacak.

Haberin Devamı

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

YORUM YAZ