Misli’de günün en çok oynanan maçları

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!

Misli’de günün en çok oynanan maçları

İspanya – İngiltere: Maç Sonucu 1

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan İspanya – İngiltere mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %43’ü karşılaşmada İspanya’nın galip geleceğini düşünüyor.

Misli Yorumcusu Müjdat Mustafa Muratoğlu’nun Tercihi: Karşılıklı Gol Var

İspanya turnuvanın en güzel futbol oynayan takımı olarak bu finalin favorisi. Hem orta saha kurguları muazzam bir uyum sağladı hem de kanatlardan çok akıcı bir görüntü çiziyorlar. Rodri, Ruiz ve Yamal’ın formları en üst seviyede. İngiltere ise tarihinde ilk kez Londra dışında bir şehirde final oynayacak. 1966 dünya kupası dışında ilk kez büyük bir turnuva kazanabilirler ve bunlar İngiltere için önemli motivasyon sebebi. Watkins ve Palmer da Southgate için önemli opsiyonlar olduklarını kanıtladı. Karşılıklı gol olma ihtimalini yüksek görüyorum. Oranı da oldukça iyi.

Haberin Devamı

Djurgardens – IFK Varnamo: 2.5 Üst

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçenekleri bulunan Djurgardens – IFK Varnamo kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %30’u karşılaşmada en az 3 gol atılacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Aykut Aydın’ın Tercihi: Karşılıklı Gol Var

Lig ikincisi Djurgardens, son dönemde kendisine oldukça ters gelen Varnamo’yu konuk ediyor. Deniz Hümmet’in sırtladığı Djurgardens, orta sahada Nguen’in ayağına bakan bir takım. Varnamo Samuel Kalu ve Zeljkovic gibi yıldızlarıyla deplasmanda çok tehlikeli. Tericihim karşılıklı gol var şeklinde.

Hacken – IF Elfsborg: Maç Sonucu 1

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçenekleri bulunan Hacken – IF Elfsborg mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %25’i karşılaşmada Hacken’in galip geleceğini düşünüyor.

Misli Yorumcusu Efe Şahin’in Tercihi: Karşılıklı Gol Var

Hacken son iki maçında çok daha toparlanmış bir görüntü çizdi. Elfsborg’un hafta içinde Avrupa Ligi’nde aldığı 3-0’lık galibiyet onları ligde biraz olsun rahatlatmış olacak ve bu maça yüksek enerji harcayabilecekler. İki takımdan da tempoyu yükseltmelerini ve karşılıklı gol göreceğimizi bekliyorum.

Haberin Devamı

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de EURO 2024’ün heyecanını daha
fazla yaşayın!

 

YORUM YAZ