Misli’de günün en çok oynanan maçları

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!

Misli’de günün en çok oynanan maçları

IF Elfsborg - Pafos FC: Maç Sonucu 1

Haberin Devamı

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından IF Elfsborg - Pafos FC mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %41’i Elfsborg’un yanında yer alıyor.

Misli Yazarı Efe Şahin’in Tercihi: Maç Sonucu 1

Elfsborg bu sezon çok dengesiz bir sezon geçiriyor fakat üst düzey bir performansa sahip olan Baidoo sayesinde işler şimdilik fena gitmiyor diyebiliriz. Özellikle bu sezon evlerinde gösterdikleri başarılı maçların ardından Avrupa Ligi elemelerine de özgüvenli çıkacaklar. Rakiplerine kıyasla liglerinin başlamış olması büyük avantaj. Kupayı kazanarak gelen Kıbrıs takımı Pafos karşısında avantajlı taraf Elfsborg. Elfsborg galibiyeti bekliyorum.

Haberin Devamı

Palmeiras SP – A. Goianiense: Maç Sonucu 1

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Palmeiras SP – A. Goianiense mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %30’u Palmeiras’ın kazanacağına inanıyor.

Misli Yazarı Mesut Aydın Kale’nin Tercihi: Maç Sonucu 1 ve 1.5 Üst

Son şampiyon iç sahada oldukça iyi bir performans yakaladı. Taraftarının önünde 5 maçtır kazanan yeşil beyazlılar bu hafta ligde 6 maçtır kazanamayan, düşme potasında yer alan Goianiense ile oynayacak. Ev sahibi yükselen grafiğiyle bu maçı da gollü kazanacaktır.

Paksi - CS Corvinul 1921 Hunedoar: Maç Sonucu 1

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Paksi - CS Corvinul 1921 Hunedoar mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %29’u Paksi’nin yanında yer alıyor.

Misli Yazarı Barış Keklik’in Tercihi: Ev Sahibi 1.5 Üst

Geçtiğimiz sezon ligde açık ara şampiyon olan Ferencvaros’un arkasında ikinci sırada bitiren Paksi, Romanya ikinci liginde fena olmayan bir performansa imza atan Hunedora ile karşılaşacak. Arada Paksi adına bariz bir kalite farkı var. Ben, ev sahibi ekibin zayıf rakibine en az iki gol atacağını düşünüyorum.

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de EURO 2024’ün heyecanını daha fazla yaşayın!

YORUM YAZ