Milli maç ertelendi mi? İzlanda-Türkiye maçı öncesi Laugardalsvöllur'da şok! Uluslar Ligi maçı oynanacak mı resmi açıklama geldi

A Milli Futbol Takımımızın UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta bu akşam oynayacağı İzlanda maçı öncesi heyecan doruktu. Ancak milli maçı heyecanla bekleyen sporseverlere İzlanda'dan şoke eden bir habere geldi. İzlanda'daki soğuk hava koşullarının Laugardalsvöllur Stadyumu'nun zemininde buzlanmaya neden olduğu ve maçın oynanmam ihtimali olduğu haberi gündeme bomba gibi düşerken, konu hakkında resmi açıklama da geldi. Peki bu akşam İzlanda-Türkiye maçı ertelendi mi, neden ertelendi? Milli maç oynanacak mı? İzlanda-Türkiye maçı iptal mi? İşte tüm merak merak edilenler ve son dakika haberleri.

Milli maç ertelendi mi? İzlanda-Türkiye maçı öncesi Laugardalsvöllur'da şok! Uluslar Ligi maçı oynanacak mı resmi açıklama geldi

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. maçında bu akşam İzlanda ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. TSİ 21:45'te başlayacak olan maç öncesi heyecan dorukta. Ay-yıldızlıların 7 puanla lider bulunduğu grupta, liderliğini devam ettirmesi adına İzlanda maçı büyük önem taşıyor.

Haberin Devamı

Ancak milli maça saatler kala son dakika gelişmeleri yaşanıyor. İzlanda-Türkiye maçının ertelenme olasılığı bulunuyor.  İzlanda'dan Visir'in dün akşam saatlerinde okuyucularına duyurduğu haberde Laugardalsvöllur Stadyumu'nun zeminindeki buzlanma nedeniyle karşılaşmanın ertelenme ihtimalinin bulunduğu kaydedilmişti. Bu iddia hakkında bu sabah saatlerinden itibaren detaylar gelmeye başladı.

HAVA KOŞULLARI VE ZEMİN KÖTÜ

Gelen bilgilere göre gündüz saatlerinde hava güneşli olmasına rağmen maç saatinde yoğun buzlanma ve soğuk hava bekleniyor. Maç öncesi İzlandalı yetkililerce bazı önlemler alındı. Mücadelenin oynanacağı zemin üzerinde branda gerildi. 

Milli maç ertelendi mi İzlanda-Türkiye maçı öncesi Laugardalsvöllurda şok Uluslar Ligi maçı oynanacak mı resmi açıklama geldi


Öte yandan Milli takım Laugardalsvöllur'de antrenman yapmayı planlamıştı ancak İzlanda takımı gibi Gardabaer'deki Miogardur'da kapalı alanda antrenman yaptı.

Haberin Devamı

ISITMALI ZEMİN YOK

Milliyet'te yer alan habere göre ise Laugardalsvöllur Stadı'nın ısıtmalı bir zemini yok. Gece saatlerinde çok fazla don olursa maç sırasında kullanılamaz hale gelebileceğine dikkat çekildi.

MİLLİ MAÇ ERTELENECEK Mİ?

İzlanda-Türkiye maçının ertelenip, ertelenmeyeceği merak edilirken son dakika açıklamaları ise peş peşe geldi. 

Türkiye Futbol Federasyonu, bu akşam İzlanda ile Laugardalsvöllur Stadı'nda oynanacak olan müsabakanın, saatinde oynanacağını, UEFA'nın herhangi bir erteleme kararı vermediğini açıkladı.

 

 

YORUM YAZ