Milan'dan Edin Terzic sürprizi! Zlatan Ibrahimovic görüştü...

Serie A'da çıktığı 4 maçta sadece 1 galibiyet alabilen, Şampiyonlar Ligi'ne Liverpool mağlubiyeti ile başlayan Milan'da Paulo Fonseca'nın koltuğu sallanıyor. İtalyan devi, Inter derbisinde alınacak olumsuz bir sonuçta Fonseca ile yollarını ayırmaya hazırlanırken hedefini Edin Terzic olarak belirledi.

Milan'dan Edin Terzic sürprizi! Zlatan Ibrahimovic görüştü...

Milan, bu sezon Serie A'daki ilk galibiyetini 4. hafta aldı. Torino ve Lazio ile berabere kalan, Parma'ya kaybeden İtalyan devi, Venezia'yı 4-0'la geçip morallenmişti. 4 maçta 5 puan toplayabilen Milan, Şampiyonlar Ligi'ne ise Liverpool mağlubiyeti ile başladı.

Haberin Devamı

Inter derbisi çok kritik!

Oynanan oyun ve alınan kötü sonuçlar Milan'da Pauolo Fonseca'nın geleceğinin de masaya yatırılmasına neden oldu. Sky'da yer alan habere göre Milan, Inter derbisinde alınacak olumsuz bir sonuçta Fonseca'ya veda edebilir.

Ibrahimovic, Terzic'le görüştü

Kırmızı Siyahlılar, 51 yaşındaki Portekizli teknik adam ile yollarını ayırması halinde rotayı Edin Terzic'e çevirecek. Milan efsanesi Zlatan Ibrahimovic'in Terzic'in menajeriyle şimdiden temasa geçtiği ve görüşmelerin başladığı aktarıldı.

Milandan Edin Terzic sürprizi Zlatan Ibrahimovic görüştü...

Şampiyonlar Ligi finali var

Borussia Dortmund ile 2021'de Almanya Kupası'nı kazanan Terzic, 2022-23 sezonunda lig şampiyonluğunu son haftada Bayern Münih'e kaptırdı. Deneyimli teknik adam yönetiminde geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi finaline çıkan Alman ekibi, Real Madrid'e 2-0 mağlup oldu. Terzic yönetiminde takım, iki sezonda oynadığı 96 maçta ortalama 1,93 puan topladı.

Haberin Devamı

Terzic yaptığı bu açıklama ile Dortmund'a veda etmişti:

"Sevgili Borussia Dortmund taraftarları, bugün itibariyle Dortmund’dan ayrılacağımı bildirmek istiyorum. Bu büyük kulübü Almanya Kupası zaferine ve son olarak Şampiyonlar Ligi finaline taşıma onuruna sahip oldum. Wembley'deki finalden sonra, artık yeni bir başlangıcın yeni bir kişi tarafından yönetilmesi gerektiğini düşündüğüm için kulüp yönetimiyle bir görüşme talep ettim. Bu süreçte kalbimde iki farklı his vardı, ancak yoğun görüşmelerden sonra temel hissim değişmedi. Borussia Dortmund'a her zaman en iyisini diliyorum ve hoşça kal değil, görüşmek üzere diyorum"

YORUM YAZ