Mikel Arteta, oyuncularını soydurmak için profesyonel hırsız tutmuş!

İngiltere Premier Lig kulübü Arsenal'in teknik direktörü Mikel Arteta, oyuncularını alışılmadık taktiklerle motive etmeye devam ediyor. İspanyol menajerin son kullandığı yöntem ise 'hırsızlık' oldu. 42 yaşındaki antrenör, yemek esansında oyuncularını şaşkına çevirdi. İşte detaylar...

Geçtiğimiz sezon İngiltere Premier Lig'i Manchester City'nin arkasında 89 puanla ikinci sırada tamamlayan Arsenal, 2024-25 sezonunda bu kez şampiyonluğu istiyor. Yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Londra ekibi, son olarak Emirates Cup'ta Almanya Bundesliga şampiyonu Bayer Leverkusen'i 4-1 mağlup etmeyi başardı.

Haberin Devamı

MÜJDELİ HABERİ BEKLİYOR!

SIRADA LYON VAR

Mikel Arteta'nın öğrencileri, Emirates Cup Final mücadelesinde 11 Ağustos'ta Lyon'u konuk edecek. Londra ekibi daha sonra İngiltere Premier Lig'de 2024-25 sezonunun ilk hafta maçına çıkacak. Arsenal, ligin ilk haftasında 17 Ağustos Cumartesi günü saat 17.00'de evinde Wolverhampton ile karşı karşıya gelecek.

Mikel Arteta, oyuncularını soydurmak için profesyonel hırsız tutmuş

ARTETA, PROFESYONEL HIRSIZ TUTMUŞ!

İngiliz basınında yer alan haberlere göre Mikel Arteta, bir takım yemeğinde hırsızları odaya davet etti ve onlara takım üzerinde çalışmalarını söyledi. Yemeğin sonunda İspanyol hoca ayağa kalktı ve oyunculardan ceplerini boşaltmalarını istedi. Birçoğunun değerli eşyaları kayıptı. Arteta bu numarayı oyuncularına her zaman tetikte olmaları gerektiğini öğretmek için kullandı.

YORUM YAZ