Messi'nin Amerika'ya transfer olma nedeni ortaya çıktı! Beckham'dan itiraf geldi

Arjantinli süperstar, 2022'de Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nı kaldırmasının ardından efsane futbolcu David Beckham'ın ortak sahibi olduğu MLS ekiplerinden Inter Miami ile sözleşme imzalayarak Amerika'nın yolunu tuttu. Beckham, Lionel Messi'nin neden Amerika'ya transfer olmak istediğini açıkladı. Detaylar haberimizde...

Messi'nin Amerika'ya transfer olma nedeni ortaya çıktı! Beckham'dan itiraf geldi

Arjantinli süperstar, 2023 yazında Florida'ya gittiğinde MLS adına da çok önemli bir yere sahip oldu. Messi, serbest oyuncu olarak Paris Saint-Germain'den ayrıldıktan sonra Amerikan rüyasını takip etti. David Beckham, bu transferin nedenini ortaya çıkardı. İşte detaylar... 

Haberin Devamı

Inter Miami'nin ortak sahibi Beckham, Messi'nin neden Amerika Birleşik Devletleri'nde olduğunu şöyle açıkladı:

"Tek ilgilendiği şey ailesinin gelip eğlenebileceği ve harika bir hayat yaşayabileceği bir yerdi. Bu Leo için gerçekten önemliydi. Yani, ilk günden itibaren, Miami'ye adım attığı andan itibaren, dürüst olmak gerekirse, bu bir rüyaydı. O, buraya bunu gerçekleştirmek için geldi."

Messinin Amerikaya transfer olma nedeni ortaya çıktı Beckhamdan itiraf geldi

Beckham, Arjantinli süperstar için şunları ekledi: "Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyuncusunu transfer ettiğimizi söyleyebilmek. Herkesin tüm zamanların en iyi oyuncusunun kim olduğuna dair bir fikri var. Diego Maradona, Pele, gibi oyuncular da tabii ki çok iyilerdi.

'Özel bir şey'

MLS'te, Miami'de, oyunu oynayan en iyi oyuncuya sahip olduğumuzu söylemek, tıpkı bir rüya gibi, biliyor musunuz? Oraya her gittiğimde bir rüyada gibiyim. Eğer tüm yaz boyunca gidersem ki bu yaz dört hafta gittim, her gün antrenmana gidiyorum çünkü şahsen Leo'ya sahip olduğumuza inanamıyorum. İkincisi, sadece ne yaptığını izlemek istiyorum. Ve bu bizim için özel bir şey.

Messi, bu sezon yaşadığı bazı sakatlıklardan dolayı Inter Miami'de istediği kadar etkili olamadı. Ancak, şimdilik sakatlığını atlattı ve MLS'te adından söz ettirmeyi amaçlıyor.

YORUM YAZ